Nalaganje...

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s Splošni pogoji in našo Politika zasebnosti


Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za MAYA BEROVIĆ. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka


MAYA BEROVIĆ – VELIKI OPEN AIR KONCERT - LJUBLJANA 14. 6. 2019

Maya Berović je fenomen. Njen vzpon na glasbeni tron je bliskovit, postala je nova pop ikona, glas nove generacije.

Maya v Slovenijo na veselje številnih oboževalcev prihaja na vrhuncu turneje "Pravo vreme". V Ljubljani bo 14.6. na ploščadi Gospodarskega razstavišča priredila velik koncertni šov na odprtem. 

Šov s katerim je pred kratkim rekordno hitro razprodala areno Beograd, največjo dvorano na Balkanu in v njej priredila plesno scenski spektakel brez primere, na katerem je vladala popolna evforija. Koncert po katerem se ji je poklonila vsa estrada. Spektakel, po katerem je Maya zasedla glasbeni tron.
Kar so Lepa Brena in Ceca pomenile prejšnjim generacijam, Maya Berović pomeni današnji. 

Starostne omejitve za koncert Maye Berović ni. Dogodek lahko obiščejo tudi mladoletne osebe, z nakupom vstopnice pa starši oziroma skrbniki prevzamejo vso odgovornost.

Z zadnjima albumoma "Viktorijina tajna" (2017) in "Seven" (2018)  je spremenila glasbeno smer, dobesedno obnorela regijo in postala prva diva Balkana. Njene pesmi imajo več kot pol milijarde ogledov, njeni sledilci na družabnih omrežjih vrtoglavo rastejo, njeni koncerti so mesece vnaprej razprodani.
Na koncertu bomo slišali vse njene največje hite; Pravo vreme, Neka stvar, Broj, To me radi, Načisto, Balmain Harem, Vip, Mala lomi, Sama, Dilajla, Ljubomora, Nisam normalna, Sahara, Džin i čokolada, Alkohol...

Po razprodanih koncertih v Beogradu, Novem sadu, Nišu, Sarajevu, Splitu in drugod, je pravi čas za »Pravo vreme« in »Bebomanijo« v Ljubljani.

 

Maya Berović družabna omrežja:

Instagram 

Facebook 

YouTube

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

B612, kreativni biro, d.o.o.
Lokve 28
5252 Trnovo pri Gorici