Nalaganje...

Marija Šerifović - Vstopnice

ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno
  1. Jer Mara se obozava

    Avtor: Ilija; Lokacija prireditve: Vse je super! ; Datum prireditve: 05.06.2019

    Jednom sam rekao (i napisao) da sam ponosan na tu cinjenicu sto cu jednoga dana svojim unucicima moci pricati da sam zivio i rastao u vremenu Marije Serifovic. Ona je neprikosnoven vokalni maestro, te njen glas je kult! S toga, ovaj koncert se ne propusta!

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Marija Šerifović prihaja v Ljubljano!

petek, 18. 10. 2019 | Hala Tivoli

Eden od najbolj prepoznavnih in cenjenih ženskih vokalov s področja naše regije, Marija Šerifović, se ponovno vrača v Ljubljano. Aprila letošnjega leta je razprodala zagrebško Cibono, še prej pa beograjsko Stark Areno in sarajevski stadion Koševo, letošnjega maja pa je že šestič zapored razprodala beograjski Sava Centar. Končno je prišel čas, da Marija napolni ljubljansko Halo Tivoli in razveseli oboževalce z nepozabnimi uspešnicami njene uspešne kariere.

Marija že več kot petnajst let navdušuje s svojim vokalom ter seveda s prepričljivo in močno čustveno interpretacijo. Marija je izdala 5 studijskih albumov ter številne uspešnice – nedvomno je občinstvu najbližja 'Molitva', s katero je leta 2007. osvojila prvo mesto na tekmovanju Pesem Evrovizije na Finskem. Poleg 'Molitve' je Marija poslušalce prepričala tudi z uspešnicami 'Svoja i tvoja', 'Sama i nervozna', 'Pametna i luda', 'Nije ljubav to' – Marija je z njimi splezala na vrh regionalne pop scene. To potrjuje tudi veliko število razprodanih koncertov v regiji – v letu 2018 je razprodala 20 večjih dvoran, koncerta v beograjski Areni ter na sarajevskem stadionu Koševo pa predstavljata krono njenih dosedanjih dosežkov.

Občinstvo poje na koncertu Marije Šerifović, poglejte video:

 Marija pravi, da je talent podedovala po materi Verici, eni od najbolj priljubljenih pevk srbske narodne glasbe, dedek in babica, ki sta prepevala starogradske pesmi pa sta prav tako pustila močan pečat na odraščajoči Mariji in prispevala k njenemu današnjemu uspehu.

Velike popularnosti v regiji ni dosegla le zaradi vokalnih sposobnosti, ampak tudi zaradi njenega zanimivega karakterja – slovi kot brezkompromisna oseba. Marijin aprilski koncert v dvorani Cibona je navdušil ne le zaradi odličnega, produkcijsko dovršenega šova, ampak tudi zaradi čustvenih reakcij publike, njenega strastnega nastopa in njenega neverjetnega glasbenega talenta, ki ga razdaja občinstvu. V Hali Tivoli bomo v petek, 18. oktobra 2019, zagotovo doživeli edinstven glasbeno vizualni spektakel, podprt s čustvi.


Spominske vstopnice je mogoče naročiti le s poštnimi dostavnimi metodami: priporočena pošta, hitra pošta in DHL.

Tiskanje teh vstopnic drugje kot pri nas, ni mogoče.

 

Odgovorni organizator prireditve:

MARS MUSIC d.o.o.

Finžgarjeva 8

1000 Ljubljana


Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

S prijavo na Ticket Alarm bodite pravočasno obveščeni o pričetku prodaje vstopnic.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji in našo politiko zasebnosti.