MALUMA

MALUMA  - Vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za MALUMA. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Kolumbijski zvezdnik v Areni Stožice!


S svojimi rosnimi petindvajsetimi leti velja Maluma za enega vodilnih glasbenikov latino glasbe. Obiskovalce njegovega koncerta 1. 3. 2020 v Areni Stožice čaka pravi latino spektakel, kjer bodo glasno odmevali tudi največji hiti kot so Chantaje, Sin Contrato, Qué Pena, Felices los 4, Hola Senorita, 11PM, Instito Natural in mnoge druge uspešnice.


Mladinski idol niza uspehe drugega za drugim! Vsak album, ki ga je izdal pod založbo Sony Music Latin, je dosegel prvo mesto na Billboard lestvici ter požel številne druge uspehe.


Enega izmed večjih mejnikov je dosegel leta 2018, ko je postal prejemnik latinskega GRAMMY-ja za pop album F.A.M.E. Njegova priljubljenost pa se kaže tudi na družbenih omrežjih, kjer kraljuje kot moški latino izvajalec z največ sledilci na Instagramu – kar 46 milijonov! Na Facebooku in Twitterju ima skupaj 29 milijonov sledilcev, na uradnem YouTube kanalu s preko  ima preko 22 milijoni naročnikov pa je dosegel preko 9 milijard ogledov videospotov in si tako prislužil nagrado YouTube Diamond Play Award.


 


Spominske vstopnice je mogoče naročiti le s poštnimi dostavnimi metodami: priporočena pošta, hitra pošta in DHL.Tiskanje teh vstopnic drugje kot pri nas, ni mogoče.


Odgovorni organizator prireditve:


"PRAGMA PRODUCTION" PLTS


7 Odrin Street


285 Petrich, Bolgaria