Nalaganje...

Magnifico - Vstopnice

ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno
  1. KONCERT

    Avtor: DANICA KOKOL; Lokacija prireditve: STOŽICE; Datum prireditve: 25.01.2019

    NAJBOLJŠI JE MAGNIFICO IN NJEGOVI SOIZVAJALCI OZ. MUZIKANTJE.RES SUPER. ZELO VAM BO ŽAL, ČE NE BOSTE OBISKALI NJEGOVEGA KONCERTA. ZRAVEN SEBE IMA VRHUNSKE GLASBENIKE. ZELO DOBRE STA MICI IN CICI. VSI SKUPAJ SO ENKRATNI. ČESTITKE MAGNIFICU, DA JE ORGANIZIRAL TA KONCERT.
  2. Roma

    Avtor: Romana; Lokacija prireditve: Arena Stoźice; Datum prireditve: 25.12.2018

    Tale Tip et co. pripelje nasmeh na ustnice. Sicer res ne na Božično noč. Imamo sveti večer za vse poslušalce dan kasneje :)) vključno z mašnim posvetilom. V trenutku, ko disko krogla dvorano posuje z bleščečimi svetlobnimi snežinkami in ko se zasliši Silvija, je pa sveto obhajilo. Mislim, da mora vsak, ki živi tu, vsaj enkrat doživet tak Božič.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

25. december bo tudi v 2019 rezerviran za Magnifica in balkan-disko-šlager uspešnice. Kot pravi Magnifico: "Letošnji koncert bo poskrbel za duhovno rast, boljši jutri in odpiranje čaker.

Obeta pa se tudi nekaj novega, ker je čas, da zraste naslednik albuma Charlatan de Balkan. 

 

Odgovorni organizator prireditve:

DOM SVOBODE založbena dejavnost d.o.o.

Celovška cesta 32

1000 Ljubljana

Magnifico, ki je lani v rekordnem času 25. decembra razprodal Areno Stožice, tudi letos vabi na božični koncert!

Glasbenik in komponist, balkanski šarlatan in mojster za balkan-disko šlager, se bo tudi letos, na željo občinstva in nepozabnega vzdušja, na božični večer oglasil v ljubljanskih Stožicah. Tokratni koncert obeta razširjeno glasbeno zasedbo, novo muziko in osveženo vizualno preobleko. Magnifico, ki je lani ob koncu leta pripravil izid albuma Komplet dve, pa se tudi v prvi polovici letošnjega leta ni ustavil. Ob nenehni koncertni aktivnosti je kultni Šiškar letos skupaj z bratom Aleksandrom Pešutom Schatzijem poskbel za naslovno melodijo serije Sence nad Balkanom in s skladbo Divna poskrbel za balkansko evforijo. Njegova uspešnica Pukni zoro iz albuma Charlatan de Balkan pa je na svetovnem prvenstvu spremljala nogometno reprezentanco Srbije.


Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji in našo politiko zasebnosti.