Magnifico  - Vstopnice

NAPREDNO ISKANJE

ocen obiskovalcev

  1. KONCERT

    Avtor: DANICA KOKOL; Lokacija prireditve: STOŽICE; Datum prireditve: 25.01.2019

    NAJBOLJŠI JE MAGNIFICO IN NJEGOVI SOIZVAJALCI OZ. MUZIKANTJE.RES SUPER. ZELO VAM BO ŽAL, ČE NE BOSTE OBISKALI NJEGOVEGA KONCERTA. ZRAVEN SEBE IMA VRHUNSKE GLASBENIKE. ZELO DOBRE STA MICI IN CICI. VSI SKUPAJ SO ENKRATNI. ČESTITKE MAGNIFICU, DA JE ORGANIZIRAL TA KONCERT.
  2. Roma

    Avtor: Romana; Lokacija prireditve: Arena Stoźice; Datum prireditve: 25.12.2018

    Tale Tip et co. pripelje nasmeh na ustnice. Sicer res ne na Božično noč. Imamo sveti večer za vse poslušalce dan kasneje :)) vključno z mašnim posvetilom. V trenutku, ko disko krogla dvorano posuje z bleščečimi svetlobnimi snežinkami in ko se zasliši Silvija, je pa sveto obhajilo. Mislim, da mora vsak, ki živi tu, vsaj enkrat doživet tak Božič.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Magnifico, ki je lani v rekordnem času 25. decembra razprodal Areno Stožice, tudi letos vabi na božični koncert!


Glasbenik in komponist, balkanski šarlatan in mojster za balkan-disko šlager, se bo tudi letos, na željo občinstva in nepozabnega vzdušja, na božični večer oglasil v ljubljanskih Stožicah. Tokratni koncert obeta razširjeno glasbeno zasedbo, novo muziko in osveženo vizualno preobleko. Magnifico, ki je lani ob koncu leta pripravil izid albuma Komplet dve, pa se tudi v prvi polovici letošnjega leta ni ustavil. Ob nenehni koncertni aktivnosti je kultni Šiškar letos skupaj z bratom Aleksandrom Pešutom Schatzijem poskbel za naslovno melodijo serije Sence nad Balkanom in s skladbo Divna poskrbel za balkansko evforijo. Njegova uspešnica Pukni zoro iz albuma Charlatan de Balkan pa je na svetovnem prvenstvu spremljala nogometno reprezentanco Srbije.