Nalaganje...

KURZSCHLUSS vstopnice

Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za KURZSCHLUSS. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

25 ur techna @ Kurzschluss

Techno doza za vsak mesec! V oktobru Amelie Lens, v novembru Sven Väth s Cocoonom in decembra velike finale, “ fotr” DJ UMEK s posebnim setom ob 25. obletnici ustvarjanja.

Svoje spretnosti bo v Sloveniji prvič pokazala najbolj vroča techno izvajalka ta hip, Amelie Lens. Belgijka je v hitrem času osvojila svetovno DJ sceno in se z organizacijo svojih dogodkov poimenovanih Exhale zasidrala v sam vrh techno scene. Njena zavzetost, trdo delo in želja po dominaciji svetovnih plesišč so odličen recept za nepozabno noč. Naslednji v vrsti techno dogodkov bo 16. novembra. Svena Vätha in njegovega življenjskega projekta Cocoon ni treba posebej predstavljati, zaupamo pa vam le, da se mu bosta pridružila tudi Carola Pisaturo in Johannes Volk. Za veliki finale bomo skupaj proslavili 25. obletnico kariere najuspešnejšega slovenskega DJ-a, »fotra« techna in zvezde, ki je osvojila cel svet. Dame in gospodje vabljeni, obljubljamo večer (samo) dobrih presenečenj!

Amelie Lens @ Kurzschluss

26. 10.2018

Vrata odpiramo ob 23.00

Farrago & Amelie Lens - Jealousy (LENSKE) / NOVO

Awakenings Festival 2018 / SVEŽE

8 hours set @ Labyrinth Club

Amelie Lens - In Silence (Drumcode) 

Amelie Lens. Vzhajajoča zvezda techno scene prvič v Sloveniji! Pot iz Labyrintha jo je popeljala po odmevnejših dogodkih, med katerimi najdemo tudi nizozemski festival Awakening, hrvaški Sonus, srbski Exit in DC-10 na Ibizi. Letos je nominirana za »oskarja« elektronske glasbe, v kategoriji za najboljšega techno izvajalca. Njen album ARTS je izdala založba Second State in velja za enega boljših izdelkov underground scene.

 

Cocoon @ Kurzschluss

16.11.2018

Vrata odpiramo ob 23.00

Sven Väth je legenda svojega časa in headliner serije dogodkov Cocoon, ki domujejo v enem izmed najboljših nočnih prizorišč na svetu, ibiškem klubu Amnesia. V 17 sezoni še vedno vsako poletje navdihuje več kot 80.000 obiskovalcev. Pridružila se mu bosta tudi Carola Pisaturo in Johannes Volk. Člana Svenove družine Cocoon Recordings, ki svojo vizijo širi čez 5 kontinentov v 30 različnih držav. Najbolj karizmatičen DJ svoje generacije ima za sabo neverjetnih 35 let kariere. Še vedno vitalen, profesionalen in skrajno nepredvidljiv.

The Sound of the 17th Season / 2017

The Sound of the 18th Season / 2018

 

UMEK @ KURZCSHLUSS

21.12.2018

Vrata odpiramo ob 23.00

Posing as me / 2007

The Luri Lore / 2018 / SVEŽE

Amnesiac / 2018

Umek ima z elektronsko glasbo posebno bogato zgodovino. Kot organizator ilegalnih rave partyjev in kasneje eden najbolj slovečih glasbenih imen, ki so kadarkoli prišla iz Slovenije in obkrožila praktično ves svet. Umek vsako leto gostuje na več kot 100 glasbenih festivalih, partyjih, underground klubih in praznovanjih elektronske glasbe. Z odličnim spričevalom bo to noč proslavil 25. obletnico kariere.


STAROSTNA OMEJITEV 16+

Spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram za več informacij.

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Črni Poni d.o.o.

Trubarjeva cesta 79

1000 Ljubljana