Nalaganje...

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Kdaj bo Justin Bieber v Sloveniji? Naročite se na naš ticket alarm in izvedeli boste iz prve roke.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji in našo politiko zasebnosti.


ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno
  1. ODLIČNO

    Avtor: Mateja Kmetič; Lokacija prireditve: zagreb; Datum prireditve: 21.11.2016

    Bila se z mojo hčerko in morem povedati, da je bilo odlično na kvadrat. Midve sva bile v V I P sobi tako, da sva ga spoznali, predvsem moja hčerka. Nina je nora nanj. Komaj čaka, da gre zopet na njegov koncert. Zelo rada bi ga videla v Sloveniji. V Zagrebu je bilo, neznam vam povedati, ampak sami si morate ogledati njegov koncert ,ne bo vam žal.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Njegova kariera se je začela, ko je na YouTube začel objavljati svoje posnetke, kjer pa ga je leta 2008 zasledil Scooter Braun, njegov poznejši menedžer. Braun je Justina Bieberja poslal v Atlanto, Georgia, kjer se je srečal s pevcem Usherjem. Kmalu so podpisali pogodbo skupaj s podjetjem Brauna in Usherja, imenovanim Raymond-Braun Music Group, kasneje pa še z L.A. Reid in Island Def Jam.

Pesem, s katero je Justin Bieber zaslovel, One Time, je izšla v poletju leta 2009 in v več kot desetih državah na različnih lestvicah zasedla eno izmed prvih tridesetih mest. 17. novembra 2009 je temu sledil izid EP-ja My World, ki je v glavnem prejemal pozitivne ocene in dobil platninasto certifikacijo v Združenih državah Amerike, kar je za Justina Bieberja pomenilo najvišji prvenec novega ustvarjalca tistega leta, prislužil pa si je tudi naslov prvega glasbenega ustvarjalca, ki mu je uspelo uvrstiti sedem pesmi iz enega albuma na lestvico Billboard's Hot 100. Njegov prvi glasbeni album, My World 2.0, je izšel 23. marca 2010 in je od takrat prejel približno enake ocene, kot njegov prvi EP; pristal je na prvem mestu glasbene lestvice v Združenih državah Amerike in se uvrstil med prvih deset pesmi glasbene lestvice v mnogih drugih državah. V manj kot dveh mesecih od izzida prejel platninasto certifikacijo v Združenih državah Amerike. Pred tem je Justin Bieber januarja 2010 izdal pesem Baby.