Jennifer Lopez - Vstopnice

Jennifer Lopez @ Oeticket.com

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za Jennifer Lopez. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Jennifer Lynn Muñiz Lopez, pogosto imenovana tudi J.Lo, ameriška filmska in televizijka igralka, pevka, tekstopiska, glasbena producentka, plesalka, modna oblikovalka, televizijska producentka, fotomodel, koreografinja, podjetnica in televizijska osebnost.
Po podatkih revije Forbes je najbogatejša oseba z latinsko-ameriškimi koreninami v Hollywoodu, po lestvici revije People en Español, »100 najvplivnejših špancev«, najvplivnejša glasbenica s španskimi koreninami v Združenih državah Amerike. Svojo vplivnost v javnosti je še bolj utrdila, ko je oblikovala mnoge dišave in modne linije, ki jih je kasneje tudi oglaševala. Poleg svojega dela v zabavni industriji, Jennifer Lopez zagovarja pravice ljudi, cepljenje ter podpira organizacijo Children's Hospital Los Angeles.
Jennifer Lopez je s svojo kariero pričela kot plesalka na humoristični televizijski oddaji In Living Color. Kasneje je zaslovela, ko je leta 1995 zaigrala v akcijskem trilerju Zmeda na poštnem vlaku. Prvič je zaigrala v glavni vlogi, ko je odigrala vlogo pevke Selene v biografskem filmu Selena (1997). Za svoj nastop v tem filmu je prejela nagrado ALMA Award za »izstopajočo igralko«. Kasneje si je svojo drugo nagrado ALMA Award prislužila, ko je leta 1998 zaigrala v filmu Daleč od oči. Kasneje je zaigrala v mnogih romantičnih komedijah, kot sta Načrtovalka porok (2001) in Zgodilo se je na Manhattnu (2002). Jennifer Lopez je večji komercialni uspeh doživela, ko je zaigrala v filmih Zaplešiva (2004) in Tašča, da te kap (2005).
Leta 1999 je Jennifer Lopez zaigrala svoj prvi glasbeni album, On the 6, ki je vseboval tudi njeno prvo uspešnico, »If You Had My Love«. Njen drugi glasbeni album J.Lo (2001), je prejel velik komercialni uspeh, saj je po vsem svetu prodal okoli osem milijonov izvodov. Album J to tha L-O!: The Remixes (2002) je postal njen drugi zaporedni glasbeni album, ki je prvič, ko se je uvrstil na lestvico, zasedel prvo mesto na lestvici Billboard 200. Njen tretji in četrti glasbeni album — This Is Me... Then (2002) in Rebirth (2005) — je zasedel drugo mesto na lestvici Billboard 200. V letu 2007 je Jennifer Lopez izdala dva glasbena albuma, vključno s svojim prvim glasbenim albumom s samimi španskimi pesmimi, Como Ama una Mujer, ter svoj peti glasbeni album v angleščini, Brave. Leta 2003 je bila nagrajena z nagrado American Music Award v kategoriji za »najljubšo pop/rock žensko ustvarjalko«, leta 2007 pa je prejela isto nagrado v kategoriji za »najljubšo latinsko ustvarjalko«. Do danes je Jennifer Lopez po vsem svetu prodala več kot 25 milijonov albumov. Jennifer Lopez je revija Billboard uvrstila na sedemindvajseto mesto njihove lestvice »najuspešnejših ustvarjalcev med leti 2000 in 2010«.