Jason Derulo

Jason Derulo  - Vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za Jason Derulo. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

JASON DERULO – svetovna glasbena senzacija prvič na Hrvaškem


V sklopu turneje „777 WORLD TOUR“ bo na Hrvaškem nastopil zelo popularen pevec, ki je s svojimi hiti osvojil občinstvo po vsem svetu.


Jason Joel Desrouleaux, bolj znan kot Jason Derulo, je ameriški R & B, hip hop in pop pevec, pisec besedil in plesalec, ki ga ob izjemni nadarjenosti spremlja še neverjetna delovna etika. 11 platinastih singlov, prodanih v več kot 50 milijonih izvodih in treh milijardah ogledov na YouTube, se Derulo uvršča v najožji krog vodilnih glasbenikov sedanjega časa.


Medtem ko se je svetovna promocijska turneja z naslovom "777 World Tour" že začela, v sklopu katere bo 27. oktobra v organizaciji Star produkcije obiskal Zagreb, njegovi oboževalci po vsem svetu že nestrpno pričakujejo izid novega albuma "777". Derulo obljublja, da bo ta album doslej glasbeno najbolj dovršen. Novi album bo združil pesmi, ki vas vabijo k plesu, pa tudi takšne, ki kažejo zelo čustveno in ranljivo stran Jasonovega izraza, ki nas vodi skozi zgodbe iz njegovega osebnega življenja.


V svoji biografiji je Derulo zabeležil več uspešnih sodelovanj, predvsem z Nicki Minaj pri pesmi "Swalla" in s Pitbullom na njegovem albumu " Climate Change " (pesem "Educate Ya"). Na dolgem seznamu zvezd, s katerimi je sodeloval so še Stevie Wonder, Snoop Dogg, Jennifer Lopez, Hardwell, Pitbull, 2 Chainz, Tyga, Timbaland in mnogi drugi. Številni njegovi sodelavci pričajo o tem, da Derulo ob vsaki objavljeni pesmi napiše še nekaj sijajnih skladb, za katere pa ni prostora na njegovih albumih.


*Vse osebe mlajše od 16 let potrebujejo spremstvo polnoletne osebe. Ena polnoletna oseba je lahko odgovorna do največ 5 mladoletnikov.


Spominske vstopnice je mogoče naročiti le s poštnimi dostavnimi metodami: priporočena pošta, hitra pošta in DHL.


Tiskanje teh vstopnic drugje kot pri nas, ni mogoče.


Diskografija:
Jason Derulo (2010)
Future History (2011)
Tattoos (2013)
Talk Dirty (2014) (US re-issue of Tattoos)
Everything Is 4 (2015)
777 (2018)

O njegovem šarmu se prepričajte v živo in si pravočasno zagotovite vstopnice za njegov zagrebški nastop!


 


Odgovorni organizator prireditve:


Star produkcija d.o.o.


Ćire Truhelke 21


10000 Zagreb