HOT WHEELS MONSTER TRUCKS LIVE

HOT WHEELS MONSTER TRUCKS LIVE  - Vstopnice

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za HOT WHEELS MONSTER TRUCKS LIVE. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

NEVERJETNE HOT WHEELS ® MONSTER TRUCKS DOGODIVŠČINE ZA VSO DRUŽINO!

HOT WHEELS MONSTER TRUCKS LIVE PRVIČ V SLOVENIJI,

26. 3. 2022 OB 11.30 IN 18.30, V ARENI STOŽICE V LJUBLJANI


HOT WHEELS™ MONSTER TRUCKS LIVE SE LETA 2022
V EVROPO VRAČAJO S POVSEM NOVIMI TOVORNJAKI!
PRVIČ V SLOVENIJI 26. 3. 2022 V ARENI STOŽICE V LJUBLJANI!


Največje svetovno prireditveno-koncertno podjetje Live Nation in podjetji Raycom-Legacy Content Company in Charm-Music, v sodelovanju z Mattel, Inc., prihajajo v Evropo z novo, že 5. evropsko turnejo Hot Wheels - Monster Trucks Live Tour. V okviru te bodo prvič v zgodovini obiskali Slovenijo s povsem novimi tovornjaki! Ta priljubljena svetovna zabava za vso družino bo na evropska tla stopila 3. januarja 2022 v Glasgowu v Veliki Britaniji, pot pa bo nadaljevala po mnogih evropskih državah; 26. 3. 2022 se bo karavana izjemno atraktivnih predelanih tovornjakov in njihovih točk ustavila tudi v Ljubljani, v Areni Stožice!


Na voljo so tudi posebne VIP vstopnice, ki vam omogočajo še bolj popolno doživetje. Število teh je zelo omejeno! Pred vsakim dogodkom bo na voljo tudi čas za Crash Zone, na katerem si bo lahko omejeno število obiskovalcev ogledalo vozila na samem prizorišču, v parterju!

Matineja

 • CRASH ZONE 09:00
 • ODPIRANJE VHOD: 10:30
 • SHOW 11:30 – 13:30 (z 20-minutnim odmorom)

Popoldanski šov:

 • CRASH ZONE 16:00
 • ODPIRANJE VHODOV: 17:30
 • SHOW 18:30 – 20:30 (z 20-minutnim odmorom)

V Crash Zone ne boste mogli vstopiti brez običajne vstopnice za dogodek.


Hot Wheels Monster Trucks Live prihaja v Evropo in prvič v Slovenijo z več tovornjaki kot kadarkoli doslej! Povsem novi Mega Wrex tovornjak je kar 12 metrov dolga struktura, ki spominja na dinozavra in jo poganja kar 1.800 konjskih moči. Takšen z lahkoto pomete s konkurenco. Ta spektakularni tovornjak bo na turneji naslednje leto zagotovo vaš najljubši! Oboževalci zabav bodo imeli priložnost doživeti Bigfoot Midwest Madness ™, ki je nastal kot plod sodelovanja Hot Wheels in Bigfoot Collaborations ®. Race Ace ™ se bo s prepoznavnimi plameni znamke Hot Wheels prav tako pridružil evropski turneji.

Na spektaklu pa bodo tudi posebne atrakcije: goltalec avtomobilov, goreči in transformirajoči se robot Megasaurus, kot tudi motokrosistične Freestyle zvezde! Na izjemnem in navdušujočem avtomobilskem šovu boste videli tudi ikonične Hot Wheels akrobacije, skoke in spektakularne padce “Pošastnih tovornjakov” med tekmovalnimi porazi, zmagami in boji, ki so izjemna paša za oči prav za vse njihove oboževalce.

Med evropsko turnejo bodo obiskovalci imeli ekluzivno možnost videti resnične različice Hot Wheels monster truck igrač, vključno z izjemno priljubljenimi: Bone Shaker ™, Tiger Shark, V 8 Bomber ™ in Demo Derby.


Dogodki pa so znani tudi po popularni Crash Zone Pre-Show zabavi; ta se prične 2,5 ure pred vsakim šovom. To je hkrati edinstvena priložnost, da lahko stopite v areno in si ogledate od blizu te neverjetne strukture in veličino Hot Wheels Monster Trucks! Ta dan boste lahko tudi doživeli več s posebnimi adrenalinskimi VIP paketi, ki vsebujejo poleg odlične pozicije za spremljanje tega spektakla, tudi vodeno turo po Monster Truck šovu, darila in še mnogo več. Več informacij je na voljo na https://vipnation.eu/hotwheelsmonstertruckslive.


“Upamo, da bodo starši in otroci še naprej navdušeni tudi s Hot Wheels Monster Trucks Live,” je dejala Julie Freeland, senior direktorica v Mattelu. “Franšiza, ki je zelo uspešna pri vzpodbujanju raziskovalnega duha pri otrocih, je omogočila družinam, da skupaj delijo ljubezen do Hot Wheels in komaj čakamo, da bomo to pomlad pripeljali turnejo v nova evropska mesta.”

Senior Vice President Touring, International Music, Live Nation, Tim McWilliams je dejal: “Kot največje podjetje za zabavništvo na svetu, smo bili del mnogih neverjetnih dogodkov, a smo še posebej vzhičeni z delom na projektu Hot Wheels Monster Trucks Live, ki združuje navdušujoče, družinsko usmerjene spektakle z ikonično znamko Hot Wheels.”


“Doživeli smo uspeh brez primere leta 2020, ko smo pripeljali povsem prvo Hot Wheels Monster Trucks turnejo do oboževalcev”, je dejal Ken Hudgens, predsednik in CEO podjetja Raycom-Legacy Content Company. “Navdušeni smo z nadaljnjim sodelovanjem z Live Nation, z rastjo naše globalne prisotnosti in vključevanja novega občinstva v neprimerljivo zabavo ob poglobljeni izkušnji Hot Wheels.”


Varnost je za podjetja Mattel, Raycom-Legacy in Live Nation, tako za zaposlene, kot tudi obiskovalce, ključnega in vrhunskega pomena. V Mattelu so zadovoljni s tem, da nam bodo pripeljali dogodke Hot Wheels v okvirjih strogih lokalnih varnostnih smernic in regulative.Live Nation Entertainment

Live Nation Entertainment (NYSE: LYV) je vodilno svetovno podjetje zabavne industrije, ki ga sestavljajo Ticketmaster, Live Nation Concerts in Live Nation Sponsorship. Za več informacij lahko obiščete: www.livenationentertainment.com.


Raycom-Legacy Content Company

Raycom-Legacy Content Company je veliko podjetje za izvajanje dogodkov, promocijo, izdelavo vsebin, licenciranje in medije. Podjetje ustvarja dogodkovne izkušnje, med njimi tudi Hot Wheels Monster Trucks Live™, mednarodno Monster Truck turnejo v Severni Ameriki in Evropi.

Raycom-Legacy Content Company je partnerstvo med Raycom Sports – vodilnim neodvisnim športnim marketingom, event menedžmentom in produkcijskim podjetjem – in Legacy Motorsports Events – katerega soustanovitelji so bili zabavniški in motošportni izvršni vodje Ken Hudgens, Tim Murray, Eric Cole in Bob Boggess. Podjetje ima svoj sedež v mestu Charlotte, N.C.


Mattel, Inc.

Mattel je vodilno globalno podjetje za zabavo otrok, ki je specializirano za oblikovanje in izdelavo kakovostnih igrač in drugih uporabnih izdelkov. Ustvarjajo inovativne izdelke in izkušnje, ki navdihujejo, zabavajo in razvijajo otroke skozi igro. Potrošnike vključujejo v nabor izdelkov v okvirjih ikoničnih franšiz, med njimi Barbie®, Hot Wheels®, American Girl®, Fisher-Price®, Thomas & Friends® in Mega®, kot tudi z drugimi priljubljenimi znamkami, ki jih posedujejo ali licencirajo v sodelovanjih z globalnimi podjetji na področju zabavništva. Ponujajo filmske in televizijske vsebine, igričarstvo, glasbo in dogodke. Delujejo na 40. lokacijah in prodajajo izdelke v več kot 150 državah, v sodelovanju z vodilnimi svetovnimi trgovinami na drobno in tehnološkimi podjetji. Od nastanka podjetja leta 1945, je Mattel ponosen na to, da je zaupanja vreden partner pri raziskovanju lepot otroštva in pomaga otrokom pri razvijanju njihovih potencialov. Več na: www.mattel.com

Na voljo je tudi zelo omejena količina VIP PAKETOV:

VIP 1:

 • Vstopnica v drugi vrsti spodnje tribune za ogled spektakla Hot Wheels Monster Truck Live;
 • Dostop do Hot Wheels Monster Truck Crash Zone;
 • Vodeni ogled zaodrja in ekskluzivno srečanje (meet&greet) z Hot Wheels Monster Truck vozniki in tovornjaki;
 • Hot Wheels Monster Truck v ekskluzivnem VIP prezentacijskem paketu; 
 • Ekskluzivno Hot Wheels Live Monster Truck laminirano propustnico in vrvico;
 • Dostop do osebja in do prodajne točke licenčnih izdelkov.


VIP 2:

 • Najdražja vstopnico na spodnji tribuni;
 • Hot Wheels Live Monster Truck karirasto zastavo;
 • Ekskluzivno Hot Wheels Live Monster Truck laminirano propustnico in vrvico;
 • Dostop do osebja in do prodajne točke licenčnih izdelkov.