HAMO & TRIBUTE 2 LOVE

HAMO & TRIBUTE 2 LOVE  - Vstopnice

NAPREDNO ISKANJE

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za HAMO & TRIBUTE 2 LOVE. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Koncerti Hamo & Tribute 2 Love so poslastica za glasbene bluz rock sladokusce. Mojstri dinamike, bluzovske pripovedi, komedije, včasih surove iskrenosti in predvsem vedno nasmejani in odprtih src, vas ne bodo pustili ravnodušnih. »S koncerta boste šli boljše volje, kot ste prišli.« Radi komentirajo svoj moto. Petdeset koncertov na leto, že skoraj polnoletni staž, v katerem skoraj ni dvorane, ki je nebi razprodali in nasmejali. To so izkušnje, ki jih premorejo le redki domači izvajalci. 

Preplet nežnosti, porednosti, šaljivosti in resnosti je z leti postala njihova znamka, ki na vsakem koncertu dobi nov pečat kvalitete. Slišali boste stare in nove uspešnice, vmes pa kakšno, ki ste jo poznali, pa morda niste vedeli da je njihova, saj so kot ekipa podpisani pod skoraj tromestno število pesmi, šest studijskih albumov, štiri vinik.

Če boste na koncertu prvič ali pa petdesetič, boste prav ta koncert slišali prvič, ker je vsak njihov koncert povsem drugačen. Zasedbo sestavljajo Matevž Šalehar Hamo - Vokal/Kitara, Peter Dekleva - Spremljevalni vokal/ Kitara in vsi njeni derivati, Denis Horvat Duki - Spremljevalni vokal/ Hammond orgle/ Klavir/ Rhodes/ Tipke/Včasih celo harmonika, Uroš Škerl Kramberger Hipi - Spremljevalni vokal/ Bas kitara in Martin Janežič Buco - Bobni/ Tolkala.