Guns N' Roses - Vstopnice

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za Guns N' Roses. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Guns N' Roses je ameriška glasbena skupina, ki je nastala v Los Angelesu v Kaliforniji leta 1985. Po svetu so prodali 90 milijonov albumov. Njihov 1987 debitantski album, Appetite for Destruction, katerega producent je bil Mike Clink, je bil prodan v več kot 25 milijonov kopij in se je zavihtel na prvo mesto v ZDA že eno leto po izidu. Pesem "Welcome to the Jungle" so leta 1988 posodili tudi filmskem svetu in sicer v celovečercu The Dead Pool v katerem igra Clint Eastwood .
Stil skupine, nastopi na odru in videz "slabih fantov" je pripomogel, da so GNR postali dominantni v svetu hard rock scene v kasnejših osemdesetih in zgodnjih devetdesetih. Medtem je bil glam metal vodilna zvrst v prodaji, video grafikah in radijskih valovih, Guns N' Roses pa so prvi ponudili bolj tradicionalen poseg v rock glasbo, ki je pomagal zavihteti na vrh podzvrst sleaze rock. S tem so si tudi pridobili veliko oboževalcev, ki so oboževali predvsem njihovo izvirnost. Skupina je uživala svetovni uspeh med leti 1987 in 1993, vendar pa so različne karakterne značilnosti posaznih članov skupine ter različne ideje med njimi na koncu privedle do razpada originalne zasedbe. Danes je Axl Rose vodilni član skupine in hkrati tudi edini član prvotne skupine; torej do danes vodilni vokal skupine že 22 let.

Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Kdaj bodo Guns N' Roses ali podoben izvajalec nastopil v Sloveniji ali okolici? Prijavite se na naš ticket alarm in izvedeli boste prvi!

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.