FUKSI

FUKSI  - Vstopnice

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za FUKSI. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Fuksi Siddharta, 20.8.2021


Po letu in pol prisilne žurerske pavze, festival #FUKSi nadaljuje pohod na predkoronskem vrhuncu. Na dvodnevnem festivalu bo prvi večer Ljubljano stresla visokooktanska Siddharta. - Atraktivno prizorišče - omejeno število vstopnic & vračilo kupnine v primeru novih koronskih omejitev!

Ob pivu, burgerjih in izbrani muziki v živo se bodo prvi večer festivala zabavali ljubitelji visokooktanskega rock 'n' rolla. Prvo ime petkovega večera bo SIDDHARTA - v polni, energični, glasni in povsem naelektreni izvedbi, kakršno tudi že zelo pogrešamo! Siddharte ni treba posebej predstaviti, saj so sinonim za odlično muziko in glasbene presežke, tokrat pa jih boste lahko doživeli na novem atraktivnem prizorišču!

Fuksi Deborah de Luca, 21.8.2021


Po letu in pol prisilne žurerske pavze, festival #FUKSi nadaljuje pohod na predkoronskem vrhuncu: vrača se kraljica napolitanskega tehna, Deborah De Luca - Atraktivno prizorišče - omejeno število vstopnic & vračilo kupnine v primeru novih koronskih omejitev!

Takoj po lanskem nepozabnem nastopu v ljubljanski Cvetličarni, ki je pred nabito polno dvorano pustil lačne in žejne tehna na stotine rejverjev, je Deborah obljubila, da se kmalu vrne v Ljubljano. Tisti kmalu se je sicer malo zavlekel, je pa zato prav ona prvo veliko ime svetovne tehno scene, ki napoveduje nastop ob ponovem zagonu scene na sončni strani Alp! Debora De Luca bo tako še obogatila zvezdiški soundtrack, ki so ga pod praporom festival #FUKSi pred njo že zazamovali tudi opusi mojstrov, kot so Morcheeba, Röyksopp, David Morales, Umek, Booka Shade, Jazzanova, Fun Lovin Criminals, Ø [Phase], Sladica, Tom Trago, Ten Walls in mogi drugi.