Festival Jazzinty - Vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za Festival Jazzinty. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Jazzinty predstavlja jazz festival in glasbeno delavnico, ki vsako leto 3. teden v avgustu poteka v Novem mestu, Slovenija. To je teden, ko se v dolenjski prestolnici zberejo glasbeniki različnih narodnosti, a enakih želja - igrati jazz in nadgraditi svoje znanje pod mentorstvom svetovno priznanih jazz imen. Teden, ko se malo mesto ob vrhunskih večernih koncertih in jam session-ih, ki potekajo že skozi dan na različnih prizoriščih, prelevi v jazz metropolo.

Udeleženci delavnice boste deležni vsakodnevnih individualnih in skupinskih ur z vašimi mentorji, imeli boste možnost obiska tematsko raznovrstnih predavanj, popoldan boste ustvarjali v »combu«, v katerega boste dodeljeni glede na vaše želje in znanje, zvečer pa boste uživali na brezplačnih koncertih in svoje znanje nabirali na nočnih jam sessionih.

Če vas beseda Jazzinty sedaj še ne asociira na 6 dnevno zabavo ob vrhunski glasbi in odlični družbi vaših somišljenikov, pa vas bo zagotovo po tem, ko jo boste avgusta obiskali. Vabljeni k vpisu!

 

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Zavod Novo mesto

Novi trg 5

8000 Novo mesto