EROIKA AROMATIKA - Vstopnice

povprečna ocena 1 obiskovalcev.

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

ocen obiskovalcev

  1. Navdušena

    Avtor: Alenka; Lokacija prireditve: Grad Snežnik; Datum prireditve: 04.05.2018

    Navdušena sem nad zasedbo Eroika Aromatika. Odlična izvedba, iskrenost, sproščenost in pozitivna energija. Prijetno nagovarjajo občinstvo, tako s petjem kot sproščenim pripovedovanjem, tudi nasmejala sem se od srca. Obiskala sem dva koncerta in komaj čakam tretjega.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Koncert tria EROIKA AROMATIKA, koncert najlepših melodij

Zgodba Eroika ima novo poglavje,  spogledovanje klasike s sproščenim popom, aromatično začinjeno v pričakovanju lepega.

Harmonija glasbe, dobrega počutja in lepote. Note, ki jih slišimo, note, ki jih čutimo.

Spomini, spomini na mladost, na lepe trenutke, znane kraje. Že slišano, že doživeto, želeno in pričakovano. Nostalgija z okusom mladosti, sveže energije, aromatičnega doživetja. 

EROIKA AROMATIKA

Miha Zabret, zdravnik, ki s petjem lajša bolečine in lepša dneve pacientom. Njegova specializacija je   kirurško in nekirurško zdravljenje vsega med čelom in spodnjim delom vratu. Ta del pa je tudi sicer njegov adut, saj se je težko odločil med zdravniškim in pevskim poklicem, vztrajal je na obeh polih in poleg medicinske fakultete končal tudi večletno izobraževanje solopetja pri priznanih profesorjih doma in v tujini.

Mihael Strniša, profesor glasbe, ki s petjem in harmoniko pričara nasmeh in vabi na ples. Profesor solopetja znanje prenaša na mladi rod in veliko potuje, saj nastopa doma in v tujini ter je prejemnik številnih mednarodnih nagrad.  Družbo mu dela harmonika, njegova druga strast, zato ob solopetju v tujini študira tudi harmoniko. Šarm solopetja in tanga, podajanje nežnih čustev in ognjevite strasti je njegova posebnost.

Gašper Banovec, solopevec, ki s petjem v filharmoniji,  operi ali  komornem zboru polepša dan in začini večer. Redni član Zbora slovenske filharmonije kot solist nastopa tudi v operi, za srce in dušo pa si privošči še petje v komornem zboru, deluje kot korepetitor. Pel je tudi v vokalni skupini, prepotoval ves svet in bil uspešen na mnogih mednarodnih tekmovanjih. Višina je njegova dodana vrednost, na posluh in pogled.

Premišljena kombinacija talenta, lepote, uglajenosti, glasovnih zmožnosti in obdelave uspešnic v pop opera žanru je večna formula uspeha zgodbe Eroika, začinjena z mladostjo je Eroika Aromatika.

Nove priložnosti in novi odtenki že poznanega vsakdana, to je začimba življenja.   

https://www.facebook.com/eroikaromatika/posts/10159733494580654?notif_id=1513185710602121&notif_t=like

WWW.EROIKA.SI

https://www.facebook.com/eroikaromatika/

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

RTA agencija d.o.o.

Prešernova ulica 23

3000 Celje