Nalaganje...

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za ERICK MORILLO. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

EEMM presents

ERICK MORILLO

Petek, 26. 1. 2018 * 22.00 @ Cirkus, LJ

Erick Morillo in The Mixmag Lab LDN

www.youtube.com/watch?v=_Bka0eX1UHk

Erick Morillo Live @ Space Ibiza Closing Fiesta

www.youtube.com/watch?v=zVYrbwzwBb4

 Od kultiviranja house scene, ko je bila ta še globoko v podzemlju, nastopanja v najboljših klubih med New Yorkom, Miamijem in Ibizo, vodenja založbe Subliminal, odmevnih sodelovanj s Seanom "Diddy" Combsom in Tommyjem Leejem, ko didžeji še niso bili pop zvezde, do naskoka lestvic s hitom "I Like to Move It", ki ga je z epsko izvedbo v Madagaskarju med ikonične hite zapisal kralj Julien aka Sasha Baron Cohen - da sploh ne omenjamo razvrata, ki se ga ne bi sramoval niti Tony Montana ...

Mojster z latinskimi elementi prepojenega "ghetto housa", ERICK MORILLO, je dobitnik treh priznanj DJ Award za najboljšega house in še treh za najboljšega mednarodnega didžeja, v 36-letni karieri pa je zaznamoval plesno muziko kot le redki ustvarjalci. Od zlate dobe Ibize do vzpona mega festivalov. In še zanimivost: na newyorško sceno ga je porinil "Little" Louie Vega, potem ko ju je med snemanjem klasike Ride On The Rhythm spoznal takrat neznani pevec Marc Anthony.

Podjetni garač in prototip kolumbijskega žurerja je v zadnjem času precej omejil svoje nastope, ob izbranih velikih žurih (zapiranje kluba Space, festival Ultra) pa obožuje butične zabave, kakršna bo tudi njegovo prvo gostovanje v Ljubljani. Da je še vedno v vrhunski formi, se lahko prepričate tudi na priloženih povezavah.

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

PET PLUS storitve d.o.o.

Celovška cesta 25

1000 Ljubljana