DUNKING DEVILS

DUNKING DEVILS  - Vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za DUNKING DEVILS. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodkaDUNKING DEVILS LIVE: ADRENALINSKI SPEKTAKEL


V Halo Tivoli prihaja največji adrenalinski spektakel leta 2019 - Dunking Devils LIVE!Dunking Devils bodo skupaj z gosti ustvarili 90 minut nepozabnega doživetja in vas garantirano pustili odprtih ust! Svojo 10. obletnico delovanja bodo praznovali skupaj z vami in v Hali Tivoli pripravili največji slovenski akrobatski cirkus, ki ga Slovenija še ni videla.


40 nastopajočih in več kot 100 članov organizacijske ekipe je kar šest mesecev trdo garalo za največji adrenalinski spektakel leta, za katerega pravijo, da bo “slovenska verzija Cirque du Soleil”. Spektakularno vzdušje bo ustvarilo 23 naprav za različne posebne efekte, kot so metalci ognja, skrivnostna talna megla, bruhajoči vulkani isker in dimni zublji. Oder bo osvetljevalo 160 luči, ki bodo pritrjene na 100 metrov aluminijaste konstrukcije. Nastopajoči bodo uporabljali 8 trampolinov, dva koša, dva plesna drogova, rusko gugalnico, spiralo, trampolinski zid in 20 žog, za varnost pa bo poskrbelo kar 36 blazin.


Poleg akrobatskega zabijanja, po katerem so Dunking Devils najbolj prepoznavni, obiskovalce čakajo tudi dih jemajoče koreografije na trampolinskem zidu, vratolomni skoki z ruske gugalnice in druga nora presenečenja. K sodelovanju so povabili tudi mnoge druge talentirane akrobate in plesalce. LED Motion, magična predstava v temi, bo razžarila vašo domišljijo, ko se bodo ugasnile luči. Zaplesala bo skupina Artifex, ki je znana po vrhunskih rezultatih na mednarodnih plesnih tekmovanjih. Akrobatski duo Flipping Art bo navdušil z drznimi, kreativnimi in unikatnimi elementi, plesalki na drogu Duo Kamikazete pa izvajata čudovite akrobatsko-plesne koreografije v dvojici. Skupaj z vrhunsko violinistko Mašo Golob bo nastopila plesalka na drogu in vsestranska akrobatka Tjaša Dobravec, ki je zmagala v lanski sezoni oddaje Slovenija ima talent. Pridružili se bodo tudi gostje iz tujine: Travelers Duo sta akrobatski dvojec na zračnih trakovih, ki nastopa v cirkusih po vsem svetu; italijanski kolektiv Da Move pa so vodilni evropski freestylerji z žogo.


O DUNKING DEVILS:


Dunking Devils so akrobati, ki so doma in po svetu znani po svojih adrenalinskih podvigih, kot so preskakovanje parne lokomotive, skoki z gondole in zabijanje na drvečem vlaku čez Solkanski most. So dvakratni Guinnessovi rekorderji in svetovni prvaki v akrobatskem zabijanju.


Od svojih začetkov pa do danes so nastopili že več kot 1800-krat v 47 državah sveta, na kar 5 kontinentih.  Svoje izkušnje, ki so jih pridobili v 10 letih nastopanja v tujini, so sedaj združili v 90-minutni show, ki ga bodo premierno predstavili prav na domačih tleh, kjer se je vse skupaj začelo.


POSEBNI GOSTJE:  • Tjaša Dobravec

  • LED motion

  • Artifex

  • Flipping Art

  • Da Move

  • Duo Kamikazete

  • Travelers Duo


LOKACIJA: Hala Tivoli, Ljubljana


 


TERMINI PREDSTAV:


- petek, 17.5.2019 ob 19h


- sobota, 18.5.2019 ob 16h


- sobota, 18.5.2019 ob 19.30h


 


DARILO:


Z nakupom vsake vstopnice ti WOOP! Trampolin park podarja še 30 minut brezplačnega skakanja! 


 


Odgovorni organizator prireditve:


PKU d.o.o.


Leskoškova cesta 3


1000 Ljubljana