DITKA

DITKA  - Vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za DITKA. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

VALENTINOV KONCERT UGLASBENE LJUBEZENSKE LIRIKE

DITKA in FERI LAINŠČEK 

NARODNI DOM CELJE
Petek, 16.2. 2018 ob 19.30.

V mesecu februarju Ditka in Feri Lainšček v družbi spremljevalne zasedbe nadaljujeta z uspešno zimsko turnejo koncertov uglasbene poezije. 

»Ne bodi kot drugi« je naslov pesmi Ferija Lainščka, ki jo je pred leti uglasbil Ditkin oče Gorazd. Pesem je postala velika uspešnica, njen naslov pa moto glasbenice in pesnika, ki svojo zgodbo pišeta na drugačen način, iz srca in za dušo.

Gre za glasbeno-literarni dogodek, kjer Ditka s svojo spremljevalno zasedbo izvaja pesmi Ferija Lainščka, ki sta jih uglasbila z njenim očetom in so zbrane na Ditkinih dveh zgoščenkah Ne bodi kot drugi (2013) in Ne spreminjaj me (2016). 
Na koncertu boste poleg omenjenih naslovnih pesmi slišali še ostale, ki so izšle v preteklih letih; Drugi breg želja, Bližina, Arabeska ljubezni in druge.
Posebnost dogodka je vmesna interpretacija poezije Ferija Lainščka, ki dvigne dogodek na visoko kulturno raven. 

Rdeča nit lirike Ferija Lainščka, ki jo prepeva Ditka, je ljubezen. Besedila so lepa, čutna in sporočilna, glasba pa je nežna in poslušljiva. 
Tovrstna kombinacija je zato kot nalašč za prijeten večer v dvoje ob prazniku zaljubljenih, ali pa za večer s prijatelji, da se umirite in napolnite dušo. 

Ditka bo na koncertu predstavila tudi najnovejši single z naslovom »Ko zvezde žarijo«, ki je izšel na kompilaciji »Rokerji pojejo pesnike 2017«.

Že drugo leto zapored se v času Valentinovega vrača na oder Narodnega doma v Celju.
Poleg pesnika Ferija Lainščka se ji bodo pridružili še njen oče Gorazd Čepin na klaviaturah in back-vokalu, Jure Praper na električni kitari, Ilj Pušnik na kontrabasu in Danijel Hartman na tolkalih in back-vokalu.

Vabljeni, da z nami preživite prijeten večer uglasbene ljubezenske lirike.

Medijski sponzor:
RADIO CELJE