DISNEY ON ICE

DISNEY ON ICE  - Vstopnice

povprečna ocena 1 obiskovalcev.

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

1 Ocene obiskovalcev

  1. Pozdravljeni

    Avtor: Jolanda ; Lokacija prireditve: Stozice ; Datum prireditve: 27.01.2019

    Odlična predstava. Vredno ogleda... Odlični drsalci. Original kostumi. Ni samo za otroke ampak zelo zanimivo tudi za odrasle. Pri zgodbah pa zmaga seveda ledeno kraljestvo saj ljubezen premaga vse. Hvala

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Disney On Ice predstavlja Dotakni se zvezd


prihaja v Ljubljano, od 25. – 27. januarja 2019


Vključuje filmsko uspešnico Disneyjevo Ledeno kraljestvo
in druge priljubljene brezčasne zgodbe!Pripravite se, da boste vstopili v svet zabave, ko bosta Miki Miška in Mini Miška prinesla najosupljivejše trenutke iz vsega Disneyjevega kraljestva v Ljubljano s predstavo Disney on Ice predstavlja Dotakni se zvezdVstopnice za predstave, ki bodo v ljubljanski Areni Stožice od 25. – 27. januarja 2019, so v prodaji od danes, 22. oktobra, dalje.


PRIZORIŠČE:       


Arena Stožice, LJUBLJANA


URNIK PREDSTAV:


petek, 25. januar 2019 ob 19.00 uri


sobota, 26. januar 2019 ob 11.00, ob 15.00 in ob 19.00 uri


nedelja, 27. januar 2019 ob 11.00 in 15.00 uri


VSTOPNICE:      


V PRVIH DVEH TEDNIH OD ZAČETKA PRODAJE SE ZA NAKUP KATERE KOLI VSTOPNICE PRIZNA 10% POPUST.


O PREDSTAVI:


V malce drugačni postavitvi pravljične zabave bodo šaljivi nastopi najpriljubljenejših Disneyjevih likov pripravili prizorišče za osupljive, na ledu odigrane, zgodbe princes Ariele, Zlatolaske in Lepotice. Oder za talentov poln spektakel bodo pripravili tudi Miki Miška, Mini Miška, Jaka Racman in Pepe. Sprostite čarobnost s kraljevskima sestrama Ano in Elzo ter zabavnim snežakom Olafom, ko prepevajo nepozabne pesmi, kot sta “Let it Go” in “In Summer”. Življenje je mehurček, ko Sebastian zaigra s svojim rakovskim ansamblom in Tritonove hčere razburkajo sceno, ko s pop glasbo 80. let napovedo malo morsko deklico Arielo. Zapletite se z zborom razgrajaških gostov Crtljivega račka, ko jih obiščeta iskriva Zlatolaska in njen očarljivi zaveznik Flynn Fakin, ki si hočeta ogledati leteče luči. Podoživite »Tale as Old as Time«, ko Lepotica odpre srce novim pustolovščinam in začarani predmeti iz gradu zveri zasedejo oder za sijajen drsalni spektakel, ko vas vabijo, da ste gost v »Be Our Guest«.Poleg tega uživajte v posebnem nastopu Ane in Elze iz z oskarjem nagrajenega in najpriljubljenejšega animiranega filma vseh časov, Disneyjevega Ledenega kraljestva! Obiskovalci se bodo lahko podali na Severno goro z zabavnim snežakom Olafom, robatim gorjanom Krištofom in njegovim zvestim severnim jelenom Svenom, ko bodo pomagali, da se sestri spet najdeta. Zgodba je polna akcije, pustolovščine, magije in nepozabnih likov.

“Pri oživljanju likov, kot sta Ana in Elza, na ledu, je najlepše to, da veš, da prinašata močno in navdihujoče sporočilo, ki ga gledalci dobro razumejo, saj sestri odkrijeta pravi pomen ljubezni,” pravi producentka Nicole Feld. “Starši poskušamo najti vzornike, ki bodo našim otrokom vlili pogum, da najdejo svojo notranjo moč in verjamejo vase.”


Dotakni se zvezd je razveseljujoč nastop kraljevskih likov, ki predstavlja zgodbe Disneyjevih najpriljubljenejših junakinj in njihovih zvestih spremljevalcev z energično koreografijo, ki bo gledalce navdihnila, da bodo peli, plesali in navijali za svoje najljubše Disneyjeve like, ko se bodo ti podajali na svoja epska potovanja. Miki Miška in Mini Miška bosta oboževalce vodila skozi nenavadno čudežno deželo, kjer bodo srečali Sebastiana in Tritonove hčerke iz Disneyjeve Male morske deklice, razgrajaške goste Crtljivega račka iz Disneyjeve Zlatolaske in začarane zveste služabnike iz Disneyjeve Lepotice in zveri.


“S tem, ko smo drobce iz klasičnih Disneyjevih zgodb prepletli s filmsko uspešnico Ledeno kraljestvo in dodali komične vložke ter glasbo, smo razvili edinstven način, kako na novo povedati vsako od teh pravljic,” pravi producentka Juliette Feld.Vrhunski drsalci Feld Entertainment bodo znova dokazali svoj nesporni talent z akrobatsko zračno točko na španski mreži med Malo morsko deklico. Ko Ariela pride iz Uršulinega kotla, se iz morske deklice spremeni v človeka in 10 m nad ledom razkazuje svoje nove noge. Med odlomkom Zlatolaske je med tramovi dvorane prepletenih 600 metrov svile, ki predstavlja Zlatolaskine čarobne zlate kodre. Od tramov se spušča vse do ledu in služi kot pripomoček za napeto zračno točko, ko Zlatolaska in Flynn pobegneta iz stolpa, poletita več kot 7 metrov visoko in izvajata drzne akrobacije. 


“Gledalci bodo očarani, ko se bo Ariela dvignila in nato hitro vrtela nad ledom,” pravi režiserka Patty Vincent. “Hoteli smo ujeti trenutke in posebnosti, ki najbolj določajo te priljubljene like, to pa smo izpeljali s pomočjo osupljivih akrobatskih nastopov. Zato je predstava Dotakni se zvezd posebna. Izbrali smo ikonske prizore, nato pa jih skrbno predelali v nastope, ki zares jemljejo dih.”


Z izjemnimi talenti in očarljivo pravljično pripovedjo natrpani Disney On Ice bo gledalce zagotovo navdihnil, naj se Dotaknejo zvezd. Videli boste vse, od Gastona, ki razglablja, katerega od svojih neštetih “talentov” naj pokaže, do razgrajaških gostov Crtljivega račka iz Zlatolaske, ki z orjaškimi ponvami v rokah povzročijo neizmeren glasbeni kraval, ter Tritonovih hčerk, ki plešejo na glasbo 80. let, s tem premostijo vrzel med generacijami in pomagajo družinam ustvariti spomine, ki jih bodo spremljali vse življenje. 


 


 


VEČ INFORMACIJ:


* Otrok, do drugega leta ima v naročju staršev prost vstop.

Za več o predstavi Disney On Ice obiščite spletno stran disneyonice.si.

Najnovejše dogajanje pa spremljajte na družbenih medijih:


Facebookwww.facebook.com/DisneyOnIce


Twitterwww.twitter.com/DisneyOnIce @DisneyOnIce #DisneyOnIce #ReachForTheStars


YouTubewww.youtube.com/DisneyOnIce


Instagramwww.instagram.com/DisneyOnIce @DisneyOnIce


 


 


Odgovorni organizator prireditve:


KARANTANIJA CINEMAS d.o.o. Ljubljana


Rožna dolina, cesta III 18


1000 Ljubljana