Nalaganje...

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno
 1. Fantastična predstava

  Avtor: Suzana; Lokacija prireditve: Festivalna dvorana Lent; Datum prireditve: 18.03.2018

  Fantastična predstava, ki je polna smeha, absolutno priporočam ogled, saj še dan po predstavi ko se spomnim določenih trenutov se kar nasmehnem, resnično vredno ogleda
 2. Dame izbirajo

  Avtor: Saša; Lokacija prireditve: HNK Zadar; Datum prireditve: 28.04.2017

  Odlična uprizoritev Full Monty filma z nepogrešljivim bosanskim humorjem, smeh do solz... z bonusom... Boljši polovici se je po obisku predstave v Dalmaciji občutno popravilo počutje, če razumete na kaj mislim 😉
 3. full monty

  Avtor: mojca; Lokacija prireditve: festivalna dvorana; Datum prireditve: 16.03.2018

  Kupili smo karte, ta drage , prva kategorija, potem so nas pa v festivalni dvorani v predzadnjo vrsto posedli, zaradi stebrov .... Morda ne bi bilo slabo če bi se eventim pogovoril s prizoriščem preden začne prodajati karte za sedeže v prvi kategoriji, ki se nato znajdejo cisto zadaj, kjer se komaj kaj vidi. Upam, da pridejo še kdaj v Ljubljano.
 4. DAME IZBIRAJO

  Avtor: Azra Kaltak Vrabec; Lokacija prireditve: Gledališče Toneta Čufarja Jesenice; Datum prireditve: 27.11.2017

  Predstava polna humorja, odlično odigrana in definitivno jo bom šla še enkrat odgledat, saj se nasmeješ do solz ( dobre volje sem vsakič ko se spomnim na kak odlomek!)
 5. odlična sprostitev

  Avtor: gaja; Lokacija prireditve: Jesenice; Datum prireditve: 27.11.2017

  S kolegicami smo si ogledale predstavo in bila sem prijetno presenečena. Predstava je v srbskem jeziku, tako da sem morda zgrešila kakšno malenkost, toda humor je izvrsten. Fantje z dušo in srcem odigrajo in lahko se jim nasmeješ do konca. Predstavo ne bi označila kot slači show, morda res ni za mlajše od 15 let, vendar se bolj nagiba k gledališču kot slači predstavi. zadovoljna, vredno ogleda :)
 6. Dame izbirajo

  Avtor: Barbara; Lokacija prireditve: Gledališče Toneta Čufarja Jesenice; Datum prireditve: 27.11.2017

  Smeh od prve do zadnje minute predstave pa še teden po predstavi ko se spomniš določenih odlomkov. Hlače dol fantje.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

NE ZAMUDITE SENZACIONALNO HIT KOMEDIJO

''DAME IZBIRAJO''

Z več kot 300 odrskih uprizoritev in več kot 100.000 obiskovalcev je ponovno v Sloveniji!

Čakalne liste za ponovne izvedbe urnebesne komedije ALTTEATAR Sarajevo "DAME IZBIRAJO", še nikdar niso bile tako dolge!

Ne prezrite video utrinkov s predstave! https://goo.gl/qqevNU

Nobena predstava do sedaj ni požela tako navdušenje ženske publike. Tudi predstavniki močnejšega spola niso redki obiskovalci, ki uživajo v neverjetnem humorju od začetka do konca  komedije.

Gre za uprizoritev znanega hita Full monty – Do nazga – v katerem igra sedmerica veličanstvenih - trenutno najbolj iskanih sarajevskih igralcev.

Fenomen predstave je želja po ponovnem ogledu!

Predstava govori o brezposelnih mladeničih z viškom prostega časa. Z željo po spremembi preberejo oglas nočnega striptiz kluba in sprejmejo izziv. Prične se mukotrpno treniranje z inštruktorico vse do vrhunca predstave, ko se obiskovalci gledališča spremenijo v publiko nočnega kluba.

Predstava prinaša neprestano napete situacije, smeh do solz ter sočne plesne točke ki začinijo celo atmosfero.

Vrhunec predstave je končna koreografija, kjer se igralci na zadovoljstvo publike znajdejo pred dejstvom samega slačenja "do nazga".

Predstava katere režijo podpisuje znani gledališki redatelj Admir Glamočak je dobila številne nagrade na gledaliških festivalih po celi regiji.

Igrajo: Nancy Abdel Sakhi, Enes Salković, Emir Fajzić, Adnan Goro, Davor Sabo, Damir Kustura, Sanjin Arnautović Scenografija in kostumografija: Lejla Hodžić

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

MANIFESTACIJA J D.O.O.

TRONDHEIMSKA 5, 2100 SPLIT

2100 Split