Crvena Jabuka - Vstopnice

povprečna ocena 1 obiskovalcev.

Treba mi nešto od srca do srca

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Kdaj bo Crvena Jabuka ali podoben izvajalec nastopil v Sloveniji? Prijavite se na naš ticket alarm in izvedeli boste prvi!

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

ocen obiskovalcev

  1. Mb....LENT...1992....2017

    Avtor: Chiara; Lokacija prireditve: Festivalna dvorana LENT. MARIBOR..pri STOJANU AUERU..NET FM; Datum prireditve: 30.09.2017

    Fantasticnoooooooooo......legende jugoslovanske glasbe.........................vrhunski bend.........prvic.na koncertu v zivo.....in srecanje po 25 letih....ko niti nisem imela pojma kako izgledajo...ker imajo na albumih po navadi samo sliko...CRVENE JABUKE.....VRHUNSKI KONCERT...HVALA STOJANU AUERU IN G. ZELJKOTU....NE VEM PRIIMKA..PREDVSEM PA HVALA G.PEVCU....DA SEM GA LAHKO VIDELA PO 25ih LETIH...

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

CrvenaJabuka je pop rock skupina s Sarajeva ustanovljena 1985. Prva zasedba benda so bili Dražen Ričl – Zijo (solo kitara in vokal), Zlatko Arslanagić – Zlaja (rhythm kitara), Držaen Zerić – Žera (klaviatura), Aljoša Buha (bas) in Darko Jelčić – Cunja (bobni). Na žalost sta Aljoša Buha in Dražen Ričl umrla v prometni nesreči. Na odre so se vrnili 1995. Njihov novi album »U tvojim očima« je izšel 1996. Po izdaji albuma se je skupina odpravila na turnejo po Hrvaški, BiH, Nemčiji in Danski.

Danes so člani skupine Darko Jelčić - Cunja (bobni), Dražen Žerić – Žera (vokal, klaviatura), Krešimir Kaštelan Krešo (bas, vokal), Damir Gonz (kitara) in Marko Belošević (klaviatura).

Njihov zadnji album „Nek bude ljubav“ je izšel leta 2013.