Bodyworlds

Bodyworlds  - Vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za Bodyworlds. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Gunther von Hagen


SVETOVI TELES


in življenjski krog


 Hit tega poletja v Gradcu.


 


Razstavo si je ogledalo več kot 44 milijonov ljudi, kar jo uvršča med najbolje obiskane razstave širom sveta. Po Dunaju in Linzu si je fascinantno razstavo o anatomiji človeka  mogoče prvič ogledati tudi v Gradcu. Od 2. 6. 2017  je razstava SVETOVI TELES in življenjski krog, ki sta jo pripravila anatom dr. Gunther von Hagensin in kuratorka dr. Angelina Whalley, na ogled na sejmišču v Gradcu.


Več kot 200 edinstvenih preparatov, med njimi tudi veliko celih teles, balzamiranih po postopku plastinacije, bo obiskovalce popeljalo na pot po človeškem telesu in jim na razumljiv način pojasnilo posamezne funkcije organov ter pogosta obolenja. Razstava je namenjena človeškemu telesu in njegovemu spreminjanju od nastanka do  pozne starosti.


„Pokazati želim, da je staranje naravni proces, na katerega lahko z nekoliko truda, vplivamo tudi sami.“  Dr. Angelina Whalley.


Avtorja razstave  SVETOVI TELES sta opravila obsežno preventivno delo na področju razjasnitve  medicine. Razstava SVETOVI TELES nam nazorno prikaže, kaj lahko stori vsak izmed nas sam, da bi čim dlje ohranili zdravje in visoko kakovost življenja. Posledica prepleta raznolikih zanimanj obeh je nastanek edinstvene razstave, ki nas pripravi do razmišljanja in povabi na temeljito ukvarjanje s človeškim telesom.


Obisk razstave priporočamo zainteresiranim laikom in tistim, ki delajo na področju zdravstvene dejavnosti oz. njeni preventivi. Razstava SVETOVI TELES bo za zmeraj spremenila dojemanje naših teles.


Vstopnice za razstavo SVETOVI TELES so na voljo od srede, 12. 4. 2017, na spletni strani www.oeticket.com, po telefonu na 0900–9496096 in na vseh znanih prodajnih mestih. Ob nakupu vstopnic v predprodaji se boste izognili čakanju na blagajni sejmišča.


 


Naslov: Messe Congress Graz


  Messehalle A


  Messeturm/Messeplatz 1


  8010 Graz


 


Odpiralni čas od 2. 6. 2017


od ponedeljka do petka    od 9.00 do 18.00 (zadnji vstop ob 17.00)


sobote, nedelje in prazniki  od 10.00 do  18.00 (zadnji vstop ob 17.00)


Ob odprtju razstave na blagajni sejmišča.


Več inforamicj na www.koerperwelten.at/graz.