Nalaganje...

Big Foot Mama vstopnice

Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za Big Foot Mama. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Big Foot Mama je slovenska rock skupina, ustanovljena leta 1990 v Ljubljani. Skupino danes sestavljajo Grega Skočir (vokal), Alen Steržaj (bas kitara), Jože Habula (bobni), Daniel Gregorič (kitara) in Zoran Čalić (kitara). Izdali so sedem studijskih albumov, dvojni live album in zbirko uspešnic.
Nastala je kot srednješolska skupina, ki je preigravala rock'n'roll uspešnice, že kmalu pa so člani začeli snemati avtorsko glasbo. Višek priljubljenosti so dosegli po tretjem albumu Tretja dimenzija leta 1999, ko so veljali za rock/pop skupino desetletja, podirali rekorde prodaje in napolnili nekaj največjih koncertnih prizorišč v Ljubljani, kot sta Križanke in Hala Tivoli. Poleg tega so nastopali na različnih prizoriščih po vsej Sloveniji, od klubskih do festivalskih. Leta 2010 je skupina praznovala dvajseto obletnico delovanja z izidom dokumentarnega filma Tist' dan v tednu. Njihov zadnji album, Izhod, je izšel 17. maja 2012 in prav tako dosegel prvo mesto slovenske lestvice albumov po prodaji.

Vir: Wikipedia


Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Kdaj bodo Big Foot Mama ali podoben izvajalec nastopil v Sloveniji ali okolici? Prijavite se na naš ticket alarm in izvedeli boste prvi!

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji in našo politiko zasebnosti.