AntiValentinovo

AntiValentinovo

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za AntiValentinovo. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka
Napovedujemo dvodnevni koncertni dogodek, druženje za vse odbite rokerje, pankerje, nostalgike in urbano napredno mladino..


AntiValentinovo se vrača v ljubljansko Cvetličarno februarja 2020!


Na AntiValentinovo #2 bodo v sredo, 12.2.2020 nastopili slovenske legende jazz funky rocka ELEVATORS in nepogrešljivi shock rockerji LET 3, ki vedno poskrbijo za pravo zabavo!


Drugi dan glasbenega raja, v četrtek 13.2.2020, vam bodo večer s svojo glasbo popestrili TMS Crew, slovenski sinonim pozitivne energije, kultni reški pankerji PARAF v kombinirani postavi obeh zasedb z Valterjem in Vim Colo in slovenski hard-core pankerji NIET, ki se po kratkem premoru vračajo na koncertne odre.


Funky punk kombinacija glasbe na AntiValentinovo #2 vas bo v dveh dneh pomladila, prizemljila in popeljala v glasbeni raj!


V letu 2019 smo AntiValentinovo prvič speljali v Ljubljani, s koncerti Let 3, TBF in Vojko V prvi dan in s koncerti Elemental, Eda Maajke in Klemna Klemna drugi dan.


Prva verzija AntiValentinovega koncerta pa je nastala v Zagrebu na pobudo Let 3, ko so leta 2016 najavili veliki koncert v Domu Sportova. Ideja izvira iz poplave dogodkov za zaljubljene pare, zato so Let 3 v času valentinovega želeli ponuditi dogajanje tudi za ne-zaljubljene, saj nismo vsi pocukrani, ne želimo si vsi istih stvari in zate, ki nisi tak kot drugi, bodo v Cvetličarni igrali bendi ti → Elevators, Let 3, TMS crew, Paraf in Niet.


Naslednje leto je bil koncert podnaslovljen 'Karentinovo' s sloganom “Ništa ljubav, samo karanje”, s katerim so zabavno stran dogodka humorno podkrepili. Slogan dogodka iz leta v leto dopolnjujejo in Antivalentinovo v Zagrebu je odtlej postalo osrednja zabava v februarju za vse drugače misleče. Na AntiValentinovo so do zdaj že nastopili: Psihomodo Pop, Vojko V, Edo Maajka, Elemental, TBF, Zabranjeno Pušenje, Bad Copy, Rambo Amadeus, Demolition Group in mnogi drugi.