Andrea Bocelli  - Vstopnice

ocen obiskovalcev

  1. Andrea

    Avtor: Suzana; Lokacija prireditve: Arena zagreb; Datum prireditve: 09.03.2018

    Bila sma na koncertu Andrea Bocelli. Nepozabno,neverjetno,fantasticno. Ponovno imama namen ponoviti koncert v stozicah. Priporocam vsem. Lp ,suzana&dejan!

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

PRELOŽENO: KONCERT ANDREA BOCELLIJA V ARENI STOŽICE

Novi datum koncerta Andrea Bocellija je 20. november 2021

Spoštovani kupci!

Obveščamo vas, da je koncert Andrea Bocellija, Arena Stožice, Ljubljana, načrtovan za 28. 11. 2020 prestavljen na nadomestni termin: 20. 11. 2021.

Organizatorji in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podprejo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini! Z iskrenim obžalovanjem je Star produkcija preložila koncert Andreja Bocellija, ki bi moral biti 28. novembra 2020. Po navodilih pristojnih organov in zaradi omejenega števila obiskovalcev v zaprtih prostorih do konca leta 2020, so vsi koncerti, ki so bili načrtovani za leto 2020 zaradi covida-19 preloženi na leto 2021. Vstopnice za nadomestne termine dogodkov ostanejo v vsakem primeru veljavne za nov termin!

V kolikor vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete izključno od 31. 7. 2020 do 14. 8. 2020 na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na tistem prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete kateri koli vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic.

ANDREA BOCELLI PONOVNO V SLOVENIJI:

Po petih letih bo slavni italijanski tenorist ponovno nastopil pred slovenskim občinstvom, ki bo v njegovih vrhunskih izvedbah lahko uživalo 20. novembra 2021. Če bi Bog pel, bi zagotovo zvenel kot Andrea Bocelli – s temi besedami je Celine Dion opisala italijanskega umetnika, ki bo že drugič nastopil v Sloveniji. Tokrat prihaja k nam 20. novembra 2021. Na koncertu bo predstavil zadnji album "Si", na katerem najdemo duete z Edom Sheeranom, Duo Lipo, Joshem Grobanom, Aido Garifullino in tudi čustven duet s sinom Matteom. Andrea pravi, da je njegov novi album intimna zbirka pesmi, ki slavijo ljubezen, vero in družino. Posnel ga je na svojem domu v Italiji, producent pa je legendarni Bob Ezrin, ki je sodeloval s Pink Floydi, Loujem Reedom …Bocelli je v Sloveniji prvič nastopil leta 2016, ko je občinstvo v razprodani dvorani Stožice uživalo v vrhunskih izvedbah tega velikega umetnika.Slavni italijanski tenorist je doslej posnel 9 oper in 15 albumov, ki jih je prodal v več kot 90 milijonih izvodov. Kariero je začel leta 1992. Na začetku mu je bil v veliko pomoč Zucchero, ki je iskal nekoga, ki bi naredil demo posnetek za duet z Lucianom Pavarottijem. Bocelli jih je očaral s svojo izvedbo in se nato predstavil na sanremskem festivalu. Kmalu zatem je dobil prvo veliko vlogo v Verdijevi operi Macbeth in začel se je njegov vzpon. Za največjo prelomnico v njegovi karieri velja pesem "Con te partirò" in kasneje njena različica v duetu s Sarah Brightman z naslovom "Time to say Goodbye", ki je leta 1996 zasedla vrhove vseh svetovnih glasbenih lestvic in sčasoma postala ena od najpopularnejših pesmi vseh časov. S številnimi nastopi in izdanimi albumi si je Bocelli pridobil naklonjenost širokega kroga občinstva, glasbenikov in glasbenih kritikov. Je eden izmed redkih umetnikov, ki je nastopil pred tremi papeži, štirimi ameriškimi predsedniki in britansko kraljevo družino. Koncerte je imel tudi na zelenici Centralnega parka v New Yorku, v Albert Hallu v Londonu, pred piramidami v Egiptu in pod Eifflovim stolpom v Parizu.Tenorist, katerega veličasten glas s širokim glasovnim obsegom imajo mnogi za glas novega tisočletja, ponovno pripravlja nepozaben nastop.  

Odgovorni organizator prireditve:

Star produkcija d.o.o., Ćire Truhelke 2, 110000 Zagreb