ANDRE RIEU & HIS JOHANN STRAUSS ORCHESTRA

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!


Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

ocen obiskovalcev

  1. Spoštovani!

    Avtor: Lidija Kos; Lokacija prireditve: ; Datum prireditve: 14.06.2017

    Andre Rieu in njegov orkester je zame najboljši glasbenikov vseh časov. Bila sem presrečna, da nas je obiskal v Ljubljani. Njegovo glasbo spremljam že več kot deset let. Spremljala sem njegove koncerte po Evropi preko TV in zdaj v živo, ko nas je obiskal. Tudi 18.maja 2018 pridem in zelo se veselim srečanja z njim. Hvala organizatorju za to prereditev. Nasvidenje Andre Rieu!
  2. Andre Rieu

    Avtor: Nevenka Kos; Lokacija prireditve: Stožice Ljubljana; Datum prireditve: 11.04.2018

    Prejšnjo leto sem obiskala njegov koncert v Stožicah. Z eno besedo bilo je čarobno in nepozabno. Le sedež nisem imela ravno primerno.. bila sem preveč oddaljena. Zato sem letos poskrbela, da bom zelo blizu odra v drugi vrsti..Upam, da nas bo še mnogokrat obiskal...

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

André Rieu – tretjič V ŽIVO v Sloveniji 2019

24. maj 2019, 20:00, Ljubljana

 

Svetovna glasbena zvezda André Rieu je nedvomno eden najbolj priljubljenih mednarodnih glasbenikov našega časa. Poznan tudi kot “kralj valčka”, na leto igra več kot 600.000 oboževalcev, in s to številko preseže tudi svetovno znane zvezdnike kot so Bruno Mars, AC/DC ali Rihanna. 24. maja 2019 bo André Rieu nastopal v Areni Stožice že tretje leto zapovrstjo, s svojim fenomenalnim nastopom, ki je del njegove prihajajoče svetovne turneje.

 

"Glasba, še posebej pa valček, je velik del mojega življenja," pravi André Rieu. "Če se skladba dotakne mojega srca, se bo tudi vašega. Glasba mi omogoča, da vnašam veselje in radost življenju. Na mojih koncertih je vse dovoljeno: smeh, jok, ples, petje. Čustva so skrivnost mojega uspeha. "

Andrejevi koncerti so vrtiljak čustev. S približno 100 koncerti letno zagotavlja odlično zabavo s svetovno znanimi, romantičnimi in poduhovljenimi skladbami ter številnimi presenečenji ter vrhunskimi mednarodnimi solisti. Skupaj s 60-članskim Johann Strauss orkestrom, največjim zasebnim orkestrom na svetu, karizmatični Nizozemec že več kot 30 let potuje po svetu.

Septembra 2018 je André Rieu svojo svetovno turnejo 2018 pričel v ZDA in Kanadi, oktobra nadaljeval v  Argentini in novembra pa v Avstraliji ter Veliki Britaniji. Prodal je že več kot 40 milijonov CD plošč in DVD-jev, več kot 30 njegovih singlov je doseglo vrh različnih glasbenih lestvic in prejel je več kot 500 nagrad. Njegovi posnetki na YouTubu so dosegli že več kot milijardo ogledov, na Facebooku pa ima že več kot 3,4 milijona sledilcev. Je “maestro množic”, kakor mu pravi The New York Times.

Julija 2018 je André Rieu odigral svoje tradicionalne, fantastične koncerte na prostem, v domačem mestu Maastrichtu na Nizozemskem. Na vseh trinajstih koncertih ga je poslušalo več kot 150.000 oboževalcev iz več kot 80 držav sveta, ki so uživali v spektakularnih koncertih na trgu Vrijthof.

André Rieu je poročen že več kot 40 let, s svojo ženo Marjorie živi v romantičnem dvorcu iz leta 1452 v domačem kraju Maastricht. Par ima dva sinova in pet vnukov.

André Rieu, s svojim Johann Strauss orkestrom, prihaja nazaj v Ljubljano maja 2019.

Uživajte v fantastični mešanici valčka, filmske glasbe, mjuzikla, opere in ostalih svetovnih uspešnic. Zagotovite si najboljše vstopnice za nepozaben spektakel v živo z Andréjem Rieujem od petka, 23. novembra 2018, od 09.00 ure.

Nadaljnje informacije in nakup vstopnic od 45 EUR naprej na www.eventim.si.


Spominske vstopnice je mogoče naročiti le s poštnimi dostavnimi metodami: priporočena pošta, hitra pošta in DHL.


Tiskanje teh vstopnic drugje kot pri nas, ni mogoče.

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Star produkcija d.o.o.

Ćire Truhelke 21

10000 Zagreb