ALJOŠA BAGOLA

ALJOŠA BAGOLA

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za ALJOŠA BAGOLA. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Aljoša Bagola: KAKO BITI V REDU

Najbolj priljubljeno motivacijsko predavanje pri nas!

'ZELO V REDU' TURNEJA PO SLOVENIJI 

Aljoša Bagola: Kako biti v redu

Najbolj priljubljeno motivacijsko predavanje pri nas s fantastičnimi odzivi občinstva!

»Bravo, Aljoša!«, »Odlično predavanje!«, »Hvala, Aljoša, za super predavanje!«… so se odzvali prvi obiskovalci predavanja, Aljoša odgovarja: »Hvala, Špas, za skoraj tristo vas!« in »se vidimo spet marca!«

Slovenija, pripravi se, že marca bomo vsi zelo 'V REDU'!

Zaradi velikega zanimanja po premierni izvedbi predavanja na Špasovem odru in velikem navdušenju občinstva se ALJOŠA BAGOLA, slovenski kreativni direktor desetletja, Fatalni moški 2021 in avtor knjižnih uspešnic Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke ter Srečo, prosim v marcu podaja na veliko turnejo po Sloveniji - z najbolj priljubljenim motivacijskim predavanjem pri nas: Kako biti v redu.

V znamenitem predavateljskem slogu s kreativnimi domislicami in njemu lastnim humorjem bo razkril nepričakovane vplive na naše počutje, odnose in samopodobo. Spoznali boste zakaj ne moremo biti nenehno na razpolago in srečni, kako za več zadovoljstva upravljati s svojimi pričakovanji, kako si dovoliti svojo ustvarjalnost in kako bolj vedro in sočutno misliti o sebi in o svetu.

Aljoša na predavanju povezuje modre misli in uvide iz obeh knjižnih uspešnic, jih preplete s svojimi kreativnimi stvaritvami ter občinstvo iz minute v minute preseneča s prefinjenimi besednimi igrami, med tem ko vam pove svojo zgodbo in predvsem, kaj in kako se od samih sebe naučiti BITI V REDU.

To pa še ni vse! Na koncu pride najboljše! Po predavanju boste imeli priložnost kupiti uspešnici Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, ki je postala najbolje prodajana knjiga leta 2020 ter ene najbolj pričakovanih knjig letošnjega leta Srečo, prosim, ki ju bo Aljoša za vas osebno tudi z veseljem podpisal.

Čaka vas poučen, vsebinsko bogat in razvedrilen večer, ki ga lahko uživate sami, s prijateljicami ali s partnerjem!

Večere v Mengšu, Murski Soboti in Portorožu bodo ekskluzivno popestrili glasbeni vložki Aljoševega brata Dominika, ki kot Balladero že vrsto let niza radijske uspešnice.