ABBA REAL TRIBUTE BAND - Vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za ABBA REAL TRIBUTE BAND. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka


Velikonočni koncert

Glasbeni National spektakl
Mama Mia! Show
ABBA
The Original
REAL TRIBUTE BAND

V sklopu svetovne turneje v Slovenijo prihaja ena najuspešnejšiih ABBA Real Tribut skupin na svetu. V petek 19.4.2019 v Kulturnem domu Primskovo v Kranju in v nedeljo  21.4.2019 v dvorani Biotehniškega centra v Strahinju pri Naklem. Abba the original Real Tribute Band je sedem članska zasedba, ki je bila ustanovljena   leta 2007. Sestavljajo jo najboljši glasbeniki, ki bodo pričarali nepozaben celovečerni spektakel, poln nostalgije v spremstvu showa  z največjimi hiti skupine Abba.

Le kdo ne pozna njihovih hitov: Mamma Mia, Dancig Queen, Knowing Me, Knowing You, Take A Chance on Me, Lay All Your Love on Me, Super Truper, Lay All Your Love on Me, I Have a Dream, The Winer Takes It All, Money, Money, Money, S.O.S., Chiquitita, Fernando, Vulez-Vous, Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight), Waterloo, Does Your Mother Know, One of US, Thank You for the Music ...

Skupina Abba se je na evropski glasbeni sceni prvič pojavila z zmago na tekmovanju za pesem Evrovizije leta 1974 s skladbo Waterloo, svetovno slavo si je pridobila po letu 1975 s skladbo S.O.S. in nato še veliko svetovno uspešnico Mamma Mia. 

V desetih letih delovanja se je s 140 do 500 milijoni prodanih izvodov albumov uvrstila na drugo mesto med glasbenimi skupinami z najbolj prodanimi albumi na svetu, uspešnejši od njih so bili le  Beatli. 

Abba je ime dobila po začetnicah imen originalnih glasbenikov (Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Anderson, Anni-Frid Lyngstad),tudi zasebno pa sta bila par Björn in Agnetha ter Benny in Anni-Frid.

Vabljeni na nepozabni spektakel poln nostalgije, originalne kostumografije, koreografije in največjih hitov Abbe  z gostoma večera: Sara Stacey Child (odlični cabare performans-om) in Tilen Lotrič (Slovenija ima talent).

 

 ABBA REAL TRIBUTE BAND

01. HOLE IN YOUR SOUL

02. WATERLOO

03. MAMMA MIA

04. MONEY - MONEY

05. FERNANDO

06. KNOWING ME, KNOWING YOU

07. THE WINNER TAKES IT ALL

08. RING, RING

09. SUMMER NIGHT CITY

10. S.O.S

11. DANCING QUEEN

12. EAGLE

13. DOES YOUR MOTHER KNOW

14. LET THE MIDNIGHT SPECIAL

15. ON AND ON

16. SUPER TROUPER

17.  HONEY – HONEY   ( E )

18. THE NAME OF THE GAME

19. HEY HELEN

20. TAKE A CHANCE

21. I HAVE A DREAM

22. THANK YOU FOR THE MUSIC

23. LAY ALL YOUR LOVE

24. VOULEZ VOUS

25. GIMME GIMME

26. CHIQUITITA

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=xFrGuyw1V8s

https://www.youtube.com/watch?v=Sj_9CiNkkn4

https://www.youtube.com/watch?v=p4QqMKe3rwY

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

MODNI KLUB 3000

Ulica 1. avgusta 7

4000 Kranj