Event.club

Event.club je Eventimov klub zvestobe. Z včlanitvijo v klub zvestih kupcev lahko obilico dogodkov obiščete po ekskluzivnih ugodnih cenah in zbirate tudi posebne bonuse za zvestobo za vsak nakup preko www.eventim.si. Ob zaključku vsakega leta boste prejeli voucher v vrednosti zbranih vračil kupnine. Postanite član event.cluba in ne zamudite ugodnosti, ki jih le-ta prinaša

Ugodnosti za klubovce:

- Bonus v višini 2% od nakupa vsake vstopnice na www.eventim.si se vam konec koledarskega leta naloži na vaš uporabniški račun

- Posebne ponudbe, popusti za določene dogodke

- Posebne nagrade in ostale ugodnosti

- Event.club novičke

Vrednost bonusa na vaši kartici si lahko ogledate TUKAJ.

Pogosta vprašanja

Kje in kako postanem član event.cluba?

Član kluba zvestobe postanete tako, da si v uporabniškem računu, v katerega morate biti prijavljeni naročite kartico zvestobe event.card. Kliknete na »Uporabniški račun« desno zgoraj, da se vam odpre več možnosti in kliknete na »Event.card«. Izpolnite zahtevane podatke in kliknite »Postanite event.card stranka!«.

Vašo indetifikacijsko številko klubovca boste prejeli preko maila. Obvestila o številka pošiljamo enkrat mesečno.

Vsi nakupi, ki ste jih opravili od včlanitve v klub se že štejejo k letnemu bonusu.

Kako dokončam članstvo?

Najprej morate postati event.club član. Član kluba zvestobe postanete tako, da se v uporabniškem računu najprej registrirate in uredite članstvo.

Po prejetju elektronskega sporočila z vašo številko se prijavite v vaš uporabniški račun, kliknete na 'event.club', številko vpišete v prazno polje in potrdite vnos.

Vsi nakupi, ki ste jih opravili od včlanitve v klub se že štejejo k letnemu bonusu.

Kje lahko vnovčim bonus?

Bonus lahko vnovčite samo na naši spletni strani www.eventim.si. Znesek lahko izkoristite po koncu leta, ko se vam le-ta prenese v uporabniški račun. Bodite pozorni tudi na razne akcije in druge ugodnosti, ki jih event.card kartica prinaša in jih lahko koristite na naši spletni strani.

Kje si lahko pogledam vrednost bonusa?

Trenutno vrednost bonusa in vse informacije o voucherju si lahko ogledate TUKAJ. Odpre se vam polje, kjer vnesete vašo identifikacijsko številko programa zvestobe Event.club.

Kako lahko porabim bonus?

Bonus uporabite na isti način kot darilni bon. To pomeni, da lahko bonus unovčite na naši spletni strani eventim.si. Postopek je enak kot pri navadnem nakupu, le da pri zavihku "Izberite plačilo za dokončanje naročila", v prazno polje, kjer se vnašajo kode za darilni bon, vnesete vašo indetifikacijsko številko. Če je znesek bonusa manjši od zneska vstopnic, izberite še dodatno plačilno metodo s katero boste poravnali preostanek plačila.