Event.club - event.card

Event.club je Eventimov klub zvestobe. Z včlanitvijo v klub zvestih kupcev in prejetjem kartice zvestobe event.card lahko obilico dogodkov obiščete po ekskluzivnih ugodnih cenah in zbirate tudi posebne bonuse za zvestobo za vsak nakup preko www.eventim.si. Ob zaključku vsakega leta boste prejeli voucher v vrednosti zbranih vračil kupnine. Postanite član event.cluba in ne zamudite ugodnosti, ki jih le-ta prinaša


Ugodnosti za klubovce:

- 2% od nakupa vsake vstopnice na www.eventim.si se vam konec koledarskega leta naloži na kartico
- Posebne ponudbe, popusti za določene dogodke
- Posebne nagrade in ostale ugodnosti
- Event.club novičke


Vrednost bonusa na vaši kartici si lahko ogledate s klikom na spodnji gumb:

Pogosta vprašanja

Kje in kako postanem član event.cluba?
Član kluba zvestobe postanete tako, da si v uporabniškem računu, v katerega morate biti prijavljeni naročite kartico zvestobe event.card. Kliknete na »Uporabniški račun« desno zgoraj, da se vam odpre več možnosti in kliknete na »Event.card«. Izpolnite zahtevane podatke in kliknite »Postanite event.card stranka!«.


V event.club se lahko včlanite tudi tudi ob zaključku vašega naslednjega spletnega naročila, tako da kliknete na »Postanite event.club član«, ko se vam ta možnost pokaže.V naslednjih nekaj tednih boste po pošti prejeli klubovsko event.card kartico na kateri bo zapisana številka vaše event.card kartice.


Vsi nakupi, ki ste jih opravili od včlanitve v klub se že štejejo k letnemu bonusu.Kako povežem event.card z uporabniškim računom?
Najprej morate postati event.club član. Član kluba zvestobe postanete tako, da si v uporabniškem računu, v katerega morate biti prijavljeni naročite kartico zvestobe event.card.

Po prejetju kartice se prijavite v vaš uporabniški račun in ga povežite z event.card kartico. To storite tako, da številko iz event.card kartice vnesete v vnosno polje v uporabniškem računu in vnos potrdite.Ko bosta kartica in spletna stran povezani, boste v zavihku Event.club imeli shranjeno sliko s pripadajočo številko vaše kratice.Vsi nakupi, ki ste jih opravili od včlanitve v klub se že štejejo k letnemu bonusu.


Kje lahko uporabljam event.card kartico?
Event.card kartico lahko uporabljate samo na naši spletni strani www.eventim.si. Kartico morate imeti povezano z uporabniškim računom, konec leta pa se vam bo bonus samodejno prenesel na kartico.
Bodite pozorni tudi na razne akcije in druge ugodnosti, ki jih event.card kartica prinaša in jih lahko koristite na naši spletni strani.
Kje si lahko pogledam vrednost bonusa na moji kartici?
Trenutno vrednost bonusa na vaši kartici in vse informacije o voucherju si lahko ogledate s klikom na spodnji gumb »Vrednost bonusa event.card«. Odpre se vam polje, v katerega vtipkate številko vaše event.card kartice.Kako lahko porabim bonus iz moje kartice?
Bonus uporabite na isti način kot darilni bon. To pomeni, da lahko bonus unovčite na naši spletni strani eventim.si. Postopek je enak kot pri navadnem nakupu, le da pri delu »Plačila«, v prazno polje, kjer se vnašajo kode za darilni bon, vnesete kodo event.card kartice. Če je znesek bonusa manjši od zneska vstopnic, izberite še dodatno plačilno metodo s katero boste poravnali preostanek plačila.