SLOVENIJA - AVSTRALIJA  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Drugi kontingent vstopnic bo v prodaji na spletu ter na prodajnih mestih (Petrol, Kompas) v ponedeljek, 02.08.2010 od 9.00 ure naprej.Vstopnice - Slovenija : Avstralija

Slovenska nogometna reprezentanca je v mesecu juniju osrečila marsikaterega nogometnega zanesenjaka z odličnim nastopom na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki, sedaj pa bo prvič po letu 2004 odigrala reprezentančno tekmo na najvišjem nivoju v Ljubljani.

Slovenski nogomet je s štadionom v Stožicah dobil novo izjemno pridobitev, kar pomeni, da bo poleg Maribora tekme najvišjega nogometnega ranga lahko gostila tudi Ljubljana. Odsotnost reprezentančnega nogometa je v prestolnici pustila svoje posledice, predvsem kar se tiče zanimanja za najbolj pomembno postransko stvar na svetu, strast do igre pa je po celotni Sloveniji ponovno narasla do vrelišča zahvaljujoč odmevnim nastopom slovenske članske reprezentance v kvalifikacijah in kasneje na svetovnem prvenstvu.

Sedaj smo pred začetkom nove zgodbe. Tekma z Avstralijo je ravno prava preizkušnja pred novimi kvalifikacijami, kjer se bo Kekova četa poskusila prebiti na naslednje veliko tekmovanje. Kakor Slovenci, tudi Avstralci letos niso imeli veliko časa za počitek. Nastope na svetovnem prvenstvu so Avstralci, podobno kot Slovenija, zaključili na tretjem mestu s štirimi točkami, z zmago v zadnjem krogu pa domov poslali tudi Srbijo.

Nogometni ljubitelji si bodo tako lahko v Ljubljani ogledali dvoboj dveh reprezentanc s pravkar končanega Mundiala, cene vstopnic pa bodo dostopne prav za vsak žep. Tako bo na štadion, ki nudi odličen pogled na zeleno površino prav z vsakega sedeža, moč vstopiti že za 15 €, kolikor bodo stale vstopnice tretje kategorije , medtem ko bodo tisti bolj zahtevni lahko izbrali sedež 2. kategorije za 20 € ali 1. kategorije za 30 €.

Novost na Stožicah bo predstavljala družinska tribuna, ki bo namenjena staršem z otroci. Na družinski tribuni bo v veljavi nekaj omejitev glede nakupa vstopnic, saj bodo družine omejene na nakup štirih vstopnic, veljalo pa bo tudi pravilo večjega nakupa otroških kot odraslih vstopnic, izjema bo veljala le v primeru, če bo družina želela kupiti dve odrasli in eno otroško. Treh odraslih vstopnic in ene otroško za družinsko tribuno ne bo moč kupiti.

Ceni vstopnic na družinski tribuni bosta 20 € za starše/odrasle in 10 € za otroke do 14. leta starosti.

V Športnem parku Stožice pa bo Nogometna zveza Slovenije v sodelovanju z Zvezo paraplegikov Slovenije posebno pozornost namenila tudi gibalno omejenim osebam. Ti si bodo vstopnice za tekmo zagotovili pri Zvezi paraplegikov Slovenije (Štihova ul. 14, 1000 Ljubljana, 01/43-27-138, info@zveza-paraplegikov.com), vstopnice zanje bodo brezplačne.


Ker gre za nov stadion in ker bo vstop na stadion skozi elektronsko nadzorovane vhode (novost), Nogometna zveza Slovenije naproša, da se v izogib gneči na vhodih na stadion odpravite pravočasno.

Kategorije:
Družinski sektor: 20 € / 10 € (otroci do 14. leta starosti)
3. kategorija: 15 €
2. kategorija: 20 €
1. kartegorija: 30 €