Pomoč uporabnikom

Pogosto zastavljena vprašanja

Želim plačati s kreditno kartico - kje najdem CVC kodo za kontrolo na moji kartici ? Kaj je kontrolna koda CVC/CW koda?
To so kode za verificiranje oz. kontrolo CVV ali CVC. Oboje pomeni isto. Uporabniki kartic VISA imajo CW in uporabniki MASTERCARD CVC kodo. Koda je dodatna varnostna koda, ki jo zahteva Österreich Ticket kadar gre za nakup vstopnic preko spleta oziroma klicnega centra. Priporočamo, da imate pripravljeno kodo ko naročate vstopnice.

Kodo najdete na zadnji strani kreditne kartice kot zelo mala številka v polju podpisa. CVC/CW koda so zadnje 3 številke.
Dostavne metode
Izbirate lahko med različnimi načini dostave. Način dostave je odvisen od datuma naročila in kraja prireditve. Glede na te kriterije lahko izbirate med:
1.Priporočena pošta SI (7 dni) Cena:3,50 EUR
2.Hitra pošta SI (2 delovna dni) Cena: 14,00 EUR
3.Priporočena pošta tujina(21dni) PRICE: 11,00 EUR
4.Print@home : 1,00 EUR
5.Osebni dvig (uro pred pričetkom prireditve) Cena: 1,50 EUR

Pogoj za osebni dvig je, da ima Eventim večerno blagajno na sami prireditvi, ta možnost pa avtomatično velja za vse prireditve v Stožicah, hali Tivoli, Križankah, Kino Šiški in drugje, kjer je dogovorjena prodaja na dan prireditve preko Eventim večerne blagajne.
Pogoj za print@home je, da imamo na sami prireditvi čitalce barkod.


Načini plačil
Izbira načina plačila je odvisna od datuma naročila in kraja prireditve. Izbirate lahko med naslednjimi plačili:

KREDITNA KARTICA ( VISA in Euro/Mastercard, Diners)
Vaša kreditna kartica bo bremenjena z zneskom nakupa.

PREDPLAČILO- PLAČILO PO POLOŽNICI
Plačilna metoda se izklopi 10 dni pred pričetkom prireditve.
Vsi podatki o plačilu vam bodo posredovani na vaš spletni naslov, po končanem uspešnem nakupu. Vstopnice plačate s položnico in po uspešnem plačilu kupnine na naš TRR prejmete vstopnice.

VALÚ
VALÚ je pametna denarnica v vašem mobitelu, ki vam omogoča plačevanje, identifikacijo, povezavo z drugimi aplikacijami in še mnogo več. Na voljo je vsem, ki želite plačevati z mobitelom, ne glede na operaterja, pri katerem imate mobilne storitve. Naložite si aplikacijo VALÚ, ustvarite svoj račun VALÚ in že lahko uporabljate številne možnosti plačevanja. Več informacij na www.valu.si.

Nazaj na vrh

Kako zamenjati moj spletni naslov?
Če želite spremeniti vaš spletni naslov, se prijavite na naši spletni strani na "moj račun". Tukaj lahko spremenite vaš spletni naslo na " spremeni e-mail".
Zakaj moram vpisati dodatni naslov?
Dodatnega naslova vam ni potrebno vpisovati. Imate pa na voljo do pet različnih naslovov, ki jih lahko shranite. Naslovi so lahko drugačni od vašega domačega naslova npr. če želite vstopnice poslati za darilo, če želite vstopnice prejeti na vašo delovno mesto,...

Shranite lahko do pet različnih naslovov z imeni ( doma, služba,...) in se pri nakupu odločite kateri naslov boste uporabili.
Pozabil sem geslo- kaj naj naredim?
Če ste pozabili geslo izberite "prijava" na naši osnovni spletni strani in spodaj "prijavi" izberete "ste pozabili geslo?". Prejeli boste obvestilo z navodili na vaš spletni naslov.


Zaradi varnosti Eventim.si ne pošilja gesla po spletni pošti, posredovali vam bomo kodo (link) s katerim lahko spremenite vaše geslo.

Nazaj na vrh