Način dostave

Izbirate lahko med različnimi načini dostave. Način dostave je odvisen od datuma naročila in kraja prireditve. Glede na te kriterije lahko izbirate med:

Priporočena pošta SI (7 dni) Cena:3,50 EUR


Osebni dvig (uro pred pričetkom prireditve) Cena: 1,50 EUR


Hitra pošta SI (2 delovna dni) Cena: 14,00 EUR

Priporočena pošta tujina(21dni) PRICE: 11,00 EUR


Print@home : 1,00 EUR


PRINT@HOME
Čas je denar!

Želite obiskati prireditev pa bi vam pošiljanje vaših vstopnic po pošti vzelo preveč časa? Ni razloga, da ostanete doma. Preprosto natisnite svoje vstopnice neposredno pred prireditvijo – uporabite svoj tiskalnik in prihranite stroške dostave! Print@Home ponuja možnost iskanja po internetu, naročanja, plačevanja in neposrednega tiskanja originalnih vstopnic za prireditve.

Kako deluje Print@Home?

Vstopnice Print@Home so v ponudbi internetne platforme Eventima www.eventim.si, izberete način dostave Print@Home.
Ko izberete vstopnice je izbran način dostave Print@Home. Za plačilo vstopnice Print@Home lahko uporabite vse načine online plačil t.j. VISA, Mastercard kreditne kartice, kakor tudi plačilo z Moneto. Po uspešno zaključeni online rezervaciji in plačilu boste videli gumb Print@Home, ki vam bo omogočil dostop in tisk vaše PDF vstopnice. V ‘’moj račun’’ (‘’my account’’)lahko dostopate in natisnete vstopnico kadarkoli, tudi neposredno pred prireditvijo. (Ne prezrite: vstopnica bo elektronsko registrirana ob vstopu in je veljavna le enkrat! Pomembno je torej, da imate Print@Home vstopnico pri sebi in da ne delite vaše elektronske povezave z drugimi. V primeru kopij ali večkratno natisnjenih vstopnic, bo le prva oseba lahko vstopila na prizorišče.)


Zahteve za tiskanje Print@Home vstopnice

- Zahteva se, da imate nameščen program „Acrobat Reader“ verzija 5.0 ali novejši.
- Tiskanje mora biti izvedeno na bel papir DIN A4.
- Nastavitev kvalitete tiskanja ne sme biti ‘’osnutek’’( „draft“).
- Vstopnice natisnjene z inkjet tiskalniki so občutljive na vlago ( razmazanje črtne kode ), zato mora biti vstopnica zaščitena pred vlago.
- Tiskanje je lahko barvno ali črnobelo.

Kako varna je Print@Home vstopnica?

Tako varna, kot običajna vstopnica. Vsako posamezno Print@Home vstopnico pri vstopu razbere vstopni kontrolni sistem. S to vstopnico lahko ena oseba le enkrat vstopi na prizorišče. Pomembno je torej, da vstopnico varno hranite, tako da ni dostopna drugim osebam. Isto velja tudi za vašo elektronsko povezavo. V primeru kopij ali večkratno natisnjenih vstopnic ima le prva oseba možnost prehoda skozi sistem vstopne kontrole. Kupec odgovarja organizatorju za kakršnekoli kopije in večkratno natisnjene vstopnice.
Kaj moram storiti, če je vstopnica ukradena, izgubljena ali pa je ni bilo mogoče natisniti?

Če vstopnica ni generirana (to se lahko zgodi v primeru kratkega stika v povezavi s strežnikom), nas prosimo kontaktirajte na naslov info@eventim.si. Pripravite vašo referenčno številko in email naslov in poslali vam bomo vašo vstopnico po e-mailu.

Kako poteka vstopna kontrola ?

Na prireditvi je najmanj en vhod z vstopno kontrolo za vsa področja za katera so bile prodane vstopnice Print@Home. Vstopnice se kontrolirajo z ročnimi čitalci ali pa s sistemom vstopne kontrole, nameščenim na lokaciji. Organizatorji in prizorišča prejmejo strojno in programsko opremo za vstopno kontrolo od Eventima. Print@Home vstopnice so na voljo le pri Eventimu za tiste prireditve, kjer je nameščena elektronska vstopna kontrola.

Kdaj elektronska vstopna kontrola ne sprejme Print@Home vstopnice?

- Vstopnico, ki po izdaji ni bila plačana oziroma preklicana, vstopna kontrola avtomatsko prepozna kot neveljavno in vstop ni dovoljen. Organizator si pridržuje pravico ustrezno, tudi kazensko pravno, ukrepati zoper kršitelje, ki nedovoljeno vstopajo ali kako drugače zlorabljajo vstopnice.
- Črtna koda je že bila identificirana in preklicana s strani elektronske vstopne kontrole, ker je nekdo že vstopil s kopijo.
- Črtna koda se ne da odčitati.
- Do kdaj pred prireditvijo so na voljo vstopnice Print@Home ?
- Velika prednost tehnologije Print@Home je, da se vstopnica lahko kupi do zadnje minute (dokler organizator dovoli predprodajo ali dokler so vstopnice na voljo). Toda: kdor prvi pride, dobi najboljši sedež velja tudi za vstopnico Print@Home.

Koliko stane vstopnica Print@Home?

Sama vstopnica stane ravno toliko kot običajna vstopnica. Ni stroškov pošiljanja. Strošek izdaje vstopnice Print@Home znaša 1.0 EUR in jo plača kupec. Organizator plača del stroškov vstopne kontrole, vendar ima prednost pri varnosti in daljši čas prodaje na internetu.

Katere so prednosti vstopnice Print@Home?

- 24h/dan rezervacije
- Telefoniranje na klicni centri za nakup vstopnice ali obisk prodajnega mesta za nakup vstopnice nista več potrebna.
- Možnost rezervacije do zadnje minute pred pričetkom prireditve.
- Če naročite vstopnice Print@Home za prijatelje, jim lahko njihove vstopnice Print@Home preprosto pošljete po e-mailu. Vsaka oseba si lahko nato sama natisne vstopnico ( ne velja za prireditve, kjer se zahteva personalizacija vstopnice – to bo objavljeno ločeno pred nakupom)
- Prihranite stroške dostave.


Kakšna sporočila o napakah se lahko pojavijo pri naročanju?

- Način dostave „Print@Home“ ni prikazan: za to prireditev (trenutno) ni možno natisniti vstopnic. Prosimo, izberite drug način dostave.
- Rezervacija se ni izvedla: Vaše plačilo ni moglo biti izvršeno. Če je možno, prosimo, uporabite drug način plačila. Ta napaka se lahko pojavi, če vaš plačilni partner ne sprejme plačila ( podjetje za kreditne kartice, dobavitelj mobilne telefonije, banka ) ali ko plačilni vhodi plačilnih partnerjev ali povezave do njih niso na ( tak čas zastoja običajno traja nekaj minut do nekaj ur ). Prosimo, izberite drug način plačila ali poskusite kasneje.
- Vstopnica ne more biti natisnjena: program Acrobat Reader ni nameščen, morda gre za starejšo verzijo od 5.0 ali pa nimate dostopa do programa. Naložite novo verzijo tukaj ali kontaktirajte vašega sistemskega administratorja.
- E-mail potrdilo ni bilo poslano: Vnesli ste napačen e-mail naslov.