BARE I MAJKE

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

 GORAN BARE & MAJKE – CVETLIČARNA

 Veliki rocknrol pesnik z neuničljivo karizmo bo še enkrat razgalil svojo dušo in z vso močjo predstavil svoj novi album in stari opus tokrat na Cvetličarni. Zadnji album Nuspojave so Goran Bare & Majke snemali v Sloveniji, v Novomeškem studiu RSL, prvič pa je pri nas bil predstavljen prav v ljubljanski Cvetličarni.

V njem nikoli ni prenehal goreti fantastičen ogenj karizmetičnega pesnika in frontmena, odločenega da z vso močjo, vsak dan in noč živi edino kar ve in zna in to je rock'n'roll!

Njegove pesmi so kot notranji pekel v katerem vladajo demoni s kakršnimi mnogi od nas nikoli niso imeli opravka. Pesmi ki jih je posnel z Majkami so esenca resničnega pravega rocknrola. Pravijo mu legenda, karizmatik, največji rock glasbenik na Balkanu, veliki umetnik. On je vse to, a prvotno je človek.

Za njim je zelo dolga in turbulentna kariera, z vzponi in padci, njegovi albumi in mnogi hiti, ki so tudi po treh desetletjih odpeti in poslušani z enako možno emocijo, so vsi dobili svoj prostor v zgodovini.

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

CVETLIČARNA d.o.o.

Vojkova cesta 58

1000 Ljubljana