Način plačila

Plačilne metode se razlikujejo glede na izbrano dostavno metodo, želje organizatorja in števila dni do dogodka.
Možne plačilne metode na eventim.si so:
Možnost plačila s karticami:

Diners Card Ob oddaji naročila vas bomo zaradi zagotavljanja najvišje stopnje varnosti preusmerili v okolje varnega spletnega plačevanja Diners. Vašo kreditno kartico bomo nato obremenili za znesek nakupa.
Mastercard Ob oddaji naročila vas bomo zaradi zagotavljanja najvišje stopnje varnosti preusmerili na stran vaše banke. Na tej spletni strani boste vpisali kodo, ki bo poslana na vaš telefon. Ob potrditvi kode bo vaše plačilo zaključeno in kreditna kartica bremenjena za znesek nakupa..
Visa (kreditna in debetna) Ob oddaji naročila vas bomo zaradi zagotavljanja najvišje stopnje varnosti preusmerili na stran vaše banke. Na tej spletni strani boste vpisali kodo, ki bo poslana na vaš telefon. Ob potrditvi kode bo vaše plačilo zaključeno in kreditna kartica bremenjena za znesek nakupa.
Pri plačilu s kartico boste morali vnesti številko kartice, ime in priimek imetnika kartice, rok veljavnosti in CVV številko.

Če kartica nima CVV številke, z njo ne morete plačati.


Plačevanje z mobilno denarnico VALÚ preko aplikacije ali brez nje.

Če ste na vaš mobilni telefon prenesli aplikacijo oz. mobilno denarnico VALÚ in želite z njo plačevati, morate imeti na VALÚ računu dovolj razpoložljivih sredstev za uspešno dokončanje storitve. Plačilo opravite tako, da v aplikaciji VALÚ izberete plačilo s kodo in poskenirate QR kodo ali v aplikacijo vpišete 6-mestno številko. QR koda in 6-mestno število se vam prikažeta na spletni strani ob koncu nakupnega procesa.

Druga možnost je plačilo brez aplikacije, kjer se znesek obračuna na računu za gsm storitve. V telefon vpišete številko, ki se vam izpiše ob koncu nakupnega procesa in pritisnete tipko za klic.


PayPal je ponudnik storitev varnega e-plačevanja. Uporabljamo ga za prenos zneskov po spletu, deluje pa na osnovi vašega elektronskega naslova in osebnega gesla.

V primeru plačila s Paypal boste ob koncu nakupnega procesa po kliku na 'Zaključi nakup' preusmerjeni na Paypal stran, kjer boste dokončali plačilo.


Vstopnice lahko z gotovino ali s plačilnimi karticami plačate na lastnih prodajnih mestih, prav tako pa jih istočasno tudi prevzamete.
Vstopnice na prodajnem mestu prevzamete s kodo za prevzem, ki ste jo prejeli v potrditvenem e-mailu.

Plačilo morate opraviti v treh delovnih dneh od dneva rezervacije vstopnic, saj v nasprotnem primeru rezervacija poteče.


Nakazilo lahko opravite preko spletne banke ali z UPN nalogom na vseh mestih, kjer je omogočeno plačevanje položnic (banke, pošte, trgovine, bencinski servisi, ipd.).

Po elektronski pošti vam bomo posredovali podatke, ki jih potrebujete, da izvedete plačilo – znesek, referenca, transakcijski račun, kontaktni naslov. Opozorilo: Plačilni nalog brez reference je neveljaven.

Plačilo morate opraviti v roku treh delovnih dni od datuma naročila vstopnic. V nasprotnem primeru vam rezervacija poteče.