Izbirate lahko med različnimi načini dostave. Način dostave je odvisen od datuma naročila in kraja prireditve. Glede na te kriterije lahko izbirate med(za dodatne informacije kliknite na željeno metodo):

1.POŠTNA ODPREMA


1.Priporočena pošta SI

2.Hitra pošta SI

3. DHL CONA 1/DHL CONA 2/DHL CONA 3/DHL CONA 4/DHL CONA 5/DHL CONA 6/DHL CONA 7/DHL CONA 8

2.OSTALE MOŽNOSTI


1.Osebni dvigi

2.Mobilna Vstopnica

3.Print@home
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.POŠTNA ODPREMA


1.Priporočena pošta
(7 dni) Cena: 3,50€


2.Hitra pošta
(2 delovna dni) Cena: 14,00€


3.DHL CONA 1/DHL CONA 2/DHL CONA 3/DHL CONA 4/DHL CONA 5/DHL CONA 6/DHL CONA 7/DHL CONA 8
Vaša vstopnica/e bodo poslane po kurirju po uspešnem plačilu.

Cene:
Cona 1: 25,00€
Cona 2: 28,00€
Cona 3 in 4: 30,00€
Cona 5 in 6: 45,00€
Cona 7: 50,00€
Cona 8: 55,00€

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.OSTALE MOŽNOSTI

1.OSEBNI DVIGI

Cena: 1,50€
Vstopnice prevzamete na blagajni, ki je odprta v času dogodka. Blagajna se odpre dve uri pred pričetkom prireditve in je odprta do ene ure pred zaključkom prireditve. Osebni dvig je mogoče prevzeti tudi do tri dni pred dogodkom na Eventimovih lastnih prodajnih mestih. (najdete jih lahko tukaj) in v prodajalnah Big Bang. S seboj obvezno prinesite e-mail z kodo za dvig!!!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.MOBILNA VSTOPNICA


Mobilna vstopnica eventim.si je nova dostavna metoda, ki bo na voljo za izbrane dogodke. Kupec med postopkom nakupa izbere dostavno metodo »mobilna vstopnica« in obvezno vnese številko mobilnega telefona in druge osebne podatke.
Mobilne vstopnice je mogoče poslati samo na telefonske številke slovenskih operaterjev.


Na telefon prejme sms sporočilo s povezavo do digitalne vstopnice(povezava do vstopnica bo poslana v roku cca 1 ure). Za dostop do mobilne vstopnice mora imeti naprava kupca vključen podatkovni prenos podatkov. V uporabniškem računu na spletni strani www.eventim.si kupec pod rubriko »vaši nedavni nakupi« dostopa do predogleda naročila, kjer lahko vstopnico tudi vnovično pošlje na svojo ali celo drugo telefonsko številko.


Ob vstopu na prizorišče mobilne vstopnice ni potrebno menjati za natisnjeno vstopnico. V primeru, da je kupec v enem naročilu kupil več vstopnic za isti dogodek, morajo gostje na prizorišče vstopiti skupaj, saj so v eni mobilni vstopnici zajete vse vstopnice.
Pozor!
- Mobilne vstopnice hranite, kot da je gotovina!
- Barkoda je unikatna in je veljavna le ob prvem preverjanju, vsako nadaljnje kopiranje in vsak nadaljnji prehod ni mogoč.
- Ob izgubi zamenjava ni mogoča.
- Zavarujte vašo vstopnico pred nepooblaščenim dostopom. Eventim SI ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne težave, ki bi nastale zaradi posredovanja, posredovanja informacij in kopiranja. Organizator si pridržuje pravico, da v primeru zlorabe ne dovoli vstopa imetnikom vstopnic z identično barkodo.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.PRINT@HOME

Natisni si PDF vstopnico doma.

PRINT@HOME
Čas je denar!

Želite obiskati prireditev pa bi vam pošiljanje vaših vstopnic po pošti vzelo preveč časa? Ni razloga, da ostanete doma. Preprosto natisnite svoje vstopnice neposredno pred prireditvijo – uporabite svoj tiskalnik in prihranite stroške dostave! Print@Home ponuja možnost iskanja po internetu, naročanja, plačevanja in neposrednega tiskanja originalnih vstopnic za prireditve.


Kako deluje Print@Home?
Vstopnice Print@Home so v ponudbi internetne platforme Eventima www.eventim.si, izberete način dostave Print@Home.Ko izberete vstopnice in je izbran način dostave Print@Home nadaljujete na plačilo. Za plačilo vstopnice Print@Home lahko uporabite vse načine online plačil t.j. VISA, Mastercard kreditne kartice, kakor tudi plačilo z Moneto. Po uspešno zaključeni online rezervaciji in plačilu boste v zgodovini nakupov videli gumb Print@Home, ki vam bo omogočil dostop do in tisk vaše PDF vstopnice. V ‘’moj račun’’ (‘’my account’’)lahko dostopate in natisnete vstopnico kadarkoli, tudi neposredno pred prireditvijo.(POMEMBNO: vstopnica bo elektronsko registrirana ob vstopu in je veljavna le enkrat! Pomembno je torej, da imate Print@Home vstopnico pri sebi in da ne delite vaše elektronske povezave z drugimi. V primeru kopij ali večkratno natisnjenih vstopnic, bo le prva oseba lahko vstopila na prizorišče.

Zahteve za tiskanje Print@Home vstopnice:
- Imeti morate nameščen program „Acrobat Reader“ verzija 5.0 ali novejši. V primeru, da program ni nameščen lahko pride do napake pri tiskanju črtnih kod.
- Tiskanje mora biti izvedeno na bel papir A4. (samo ena vstopnica na list, ker mora biti barkoda v pravi velikosti!!!)
- Nastavitev kvalitete tiskanja ne sme biti ‘’osnutek’’( „draft“).
- Vstopnice natisnjene z inkjet tiskalniki so občutljive na vlago ( razmazanje črtne kode ), zato mora biti vstopnica zaščitena pred vlago.
- Tiskanje je lahko barvno ali črnobelo.Kako varna je Print@Home vstopnica?
Tako varna, kot običajna vstopnica. Vsako posamezno Print@Home vstopnico pri vstopu razbere vstopni kontrolni sistem. S to vstopnico lahko ena oseba le enkrat vstopi na prizorišče. Pomembno je torej, da vstopnico varno hranite, tako da ni dostopna drugim osebam. Isto velja tudi za vašo elektronsko povezavo. V primeru kopij ali večkratno natisnjenih vstopnic ima le prva oseba možnost prehoda skozi sistem vstopne kontrole. Kupec odgovarja organizatorju za kakršnekoli kopije in večkratno natisnjene vstopnice.


Kaj moram storiti, če je vstopnica ukradena, izgubljena ali pa je ni bilo mogoče natisniti?
Če vstopnica ni generirana (to se lahko zgodi v primeru kratkega stika v povezavi s strežnikom), nas prosimo kontaktirajte na naslov info@eventim.si. Pripravite vašo referenčno številko in email naslov in poslali vam bomo vašo vstopnico po e-mailu.


Kako poteka vstopna kontrola ?
Na prireditvi je najmanj en vhod z vstopno kontrolo za vsa področja za katera so bile prodane vstopnice Print@Home. Vstopnice se kontrolirajo z ročnimi čitalci ali pa s sistemom vstopne kontrole, nameščenim na lokaciji. Organizatorji in prizorišča prejmejo strojno in programsko opremo za vstopno kontrolo od Eventima. Print@Home vstopnice so na voljo le pri Eventimu za tiste prireditve, kjer je nameščena elektronska vstopna kontrola.


Kdaj elektronska vstopna kontrola ne sprejme Print@Home vstopnice?
- Vstopnico, ki po izdaji ni bila plačana oziroma preklicana, vstopna kontrola avtomatsko prepozna kot neveljavno in vstop ni dovoljen. Organizator si pridržuje pravico ustrezno, tudi kazensko pravno, ukrepati zoper kršitelje, ki nedovoljeno vstopajo ali kako drugače zlorabljajo vstopnice.
- Črtna koda je že bila identificirana in preklicana s strani elektronske vstopne kontrole, ker je nekdo že vstopil s kopijo.
- Črtna koda se ne da odčitati.


Do kdaj pred prireditvijo so na voljo vstopnice Print@Home ?
- Velika prednost tehnologije Print@Home je, da se vstopnica lahko kupi do zadnje minute (dokler organizator dovoli predprodajo ali dokler so vstopnice na voljo). Toda: kdor prvi pride, dobi najboljši sedež velja tudi za vstopnico Print@Home.


Koliko stane vstopnica Print@Home?
Sama vstopnica stane ravno toliko kot običajna vstopnica. Ni stroškov pošiljanja vendar, za določene dogodke zaračunavamo strošek izdaje vstopnice. Pri določenih slovenskih dogodkih dostavna metoda Print@Home znaša 0,90EUR. Za hrvaške dogodke so cene dostavne metode Print@home 0,7Eur, 1,35Eur in 2Eur. Višina cene dostavne metode pri hrvaških dogodkih je odvisna od višine cene vstopnic. Print@home dostavno metodo pača kupec. Organizator plača del stroškov vstopne kontrole, vendar ima prednost pri varnosti in daljši čas prodaje na internetu.


Katere so prednosti vstopnice Print@Home?
- 24h/dan rezervacije
- Telefoniranje na klicni centri za nakup vstopnice ali obisk prodajnega mesta za nakup vstopnice nista več potrebna.
- Možnost rezervacije do zadnje minute pred pričetkom prireditve.
- Če naročite vstopnice Print@Home za prijatelje, jim lahko njihove vstopnice Print@Home preprosto pošljete po e-mailu. Vsaka oseba si lahko nato sama natisne vstopnico ( ne velja za prireditve, kjer se zahteva personalizacija vstopnice – to bo objavljeno ločeno pred nakupom)
- Prihranite stroške dostave.


Kakšna sporočila o napakah se lahko pojavijo pri naročanju?
- Način dostave „Print@Home“ ni prikazan: za to prireditev (trenutno) ni možno natisniti vstopnic. Prosimo, izberite drug način dostave.
- Rezervacija se ni izvedla: Vaše plačilo ni moglo biti izvršeno. Če je možno, prosimo, uporabite drug način plačila. Ta napaka se lahko pojavi, če vaš plačilni partner ne sprejme plačila ( podjetje za kreditne kartice, dobavitelj mobilne telefonije, banka ) ali ko plačilni kanali plačilnih partnerjev ali povezave do njih niso na voljo ( tak čas zastoja običajno traja nekaj minut do nekaj ur ). Prosimo, izberite drug način plačila ali poskusite kasneje.
- Vstopnica ne more biti natisnjena: program Acrobat Reader ni nameščen, morda gre za starejšo verzijo od 5.0 ali pa nimate dostopa do programa. Naložite novo verzijo tukaj ali kontaktirajte vašega sistemskega administratorja.
- E-mail potrdilo ni bilo poslano: Vnesli ste napačen e-mail naslov.