NUNE V AKCIJI!

NUNE V AKCIJI!  - Vstopnice

povprečna ocena 1 obiskovalcev.

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

ocen obiskovalcev

  1. Nune v akciji

    Avtor: Andreja; Lokacija prireditve: Predoslje; Datum prireditve: 22.02.2019

    Super ste bili!!! ❤ sploh pa presenečena nad Marjanom Buničem... in tudi vzdušje je bilo fenomenalno... zdaj bi šla še plesat, nikakor pa ne spat 😘 ... samo tako naprej... do zadnje 400-te ponovitve 🎶🎵🎶

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Producent muzikalov Mamma Mia! in Briljantina Jurij Franko je s svojo produkcijsko hišo Prospot za slovenske odrske deske pripravil še en veliki svetovni HIT – glasbeno komedijo Nune v akciji!


Nune v akciji! (v originalu Nunsense) je izjemno delo avtorja Dana Goggina, ki je bilo premierno uprizorjeno decembra 1985 v gledališču Cherry Lane in je druga najdlje izvajana predstava na Off-Broadwayu. V zadnjih tridesetih letih je predstava postala pravi mednarodni fenomen, saj je bila prevedena v več kot 26 jezikov in si jo je ogledala publika po vsem svetu.


Nune v akciji! je domiselna zgodba o petih redovnicah, ki se znajdejo v denarnih težavah in so prisiljene pripraviti dobrodelni SHOW, v katerem pa hoče biti vsaka od njih prva zvezda. V nizu nenavadnih situacij se redovnice pokažejo v povsem drugačni luči, kot smo jih vajeni. V soju reflektorjev ob petju, plesu in smehu vsaka posebej in vse skupaj zažarijo na čisto samosvoj način.


V slovenski različici nastopajo vrhunska slovenska umetniška imena, ki obiskovalce navdušujejo tudi v najbolj obiskanem muzikalu v Sloveniji vseh časov: Mamma Mia!


Gojmir Lešnjak – Gojc, Simona Vodopivec Franko, Alenka Godec, Marjan Bunič in Lea Bartha Pesek. Kot glasbeni vodja in instrumentalist pri predstavi sodeluje Miran Juvan.


  


 


Odgovorni organizator prireditve:
Prospot d.o.o.
Langusova ul. 22
4240 Radovljica