News

IN FLAMES | 12. 5. 2022 | KINO ŠIŠKA | ODPOVEDANO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

on 06 lip

Spoštovani kupci!

Organizatorji ustvarjamo v negotovih časih in zgodi se, da koncerti tudi odpadejo. Za koncert IN FLAMES, ki bi moral biti 12.5.2020 v Kinu Šiška, Ljubljana, nismo uspeli dobiti nadomestnega datuma in zato vas obveščamo, da koncert odpade.

Vsi, ki ste kupili vstopnice boste dobili povrnejeno kupnino. Navodila za vračilo kupnine so spodaj. Vračilo kupnine bo potekalo od 7.6.2022 do vključno 30.6.2022. Za vračilo kupnine po tem datumu se obrnite na nomad@siol.net.

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.