News

DRAŽEN ZEČIĆ | 22. 4. 2022 | DVORANA TABOR, MARIBOR | NOVA LOKACIJA!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

on 15 Mar

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

DRAŽEN ZEČIĆ | 22. 4. 2022 | DVORANA TABOR, MARIBOR | NOVA LOKACIJA!

ZARADI PRENOVE DVORANE TABOR SE KONCERT DRAŽENA ZEČIĆA SELI V ŠPORTNO DVORANO LUKNA LJUDSKI VRT MARIBOR!

■ OPOZORILO: Taborske vstopnice veljajo za novo lokacijo. Na vseh sektorjih parterja velja obstoječi sedežni red. Stare vstopnice tribuna in klop veljajo za novi sektor tribuna. Na novem sektorju tribuna in tribuna premium sedežni red ne velja (prosta izbira sedišč). ČE VAM NOVA LOKACIJA ALI REŽIM BREZ SEDEŽNEGA REDA NE USTREZA, LAHKO DO 31. MARCA VSTOPNICE VRNETE NA PRODAJNO MESTO, KJER STE JIH KUPILI IN POVRNJENA VAM BO KUPNINA.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.