News

RESTART TOUR - SPREMEMBA PROGRAMA!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

on 16 авг

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

SPREMENJENA SHEMA RESTART TOUR KONCERTOV

RESTART TOUR - V NEKAJ MANJŠI, A ŠE VEDNO ZELO ATRAKTIVNI IZVEDBI

Organizatorji koncertne turneje Restart Tour, ki se je po slovenskih mestih pričela pretekli mesec in gosti priznane glasbenike iz slovenske in ex-yu glasbene scene, so zaradi trenutno nepredvidljive situacije na trgu koncertne industrije in omejitev, ki se nenehno spreminjajo, primorani spremeniti shemo dogodkov Restart Tour. Na srečo bodo obiskovalci del svojih priljubljenih glasbenikov še vedno lahko slišali v živo, med njimi so: Gibonni, Senidah & Relja Popović, Mi2, Dan D, Parni Valjak in Luka Basi.

Koncerti se bodo združili, nekaj jih bo organiziranih v drugih terminih, nekaj koncertov pa ne bo izvedenih. Da bi vsem obiskovalcem zagotovili enake možnosti, bodo organizatorji do konca turneje sami poskrbeli za brezplačno testiranje za vse kupce vstopnic.

»Zaradi trenutnih okoliščin smo prestrukturirali shemo naših koncertov. Čas in okoliščine trenutno niso na naši strani, a kljub temu smo se skupaj z glasbeniki in vsemi vpletenimi v naše koncerte potrudili, da del koncertov izpeljemo in da bodo obiskovalci svoje priljubljene izvajalce lahko slišali v živo. Restart turneja ostaja nekoliko manjša, a še vedno atraktivna. Vse že kupljene vstopnice za neizvedene koncerte so veljavne za koncerte, ki so ostali v programu« je povedal Peter Keček, vodja organizacije v podjetju Temma-x.

NOVA SHEMA DOGODKOV RESTART TOUR:

LJUBLJANA – Plato pod Halo Tivoli

20.8.: Senidah, Relja Popović, COA, 6VN6

4.9.: Parni valjak, Hammer

10.9.: MI2, Dan D

Kranj - Parkirišče pred Supernovo Savski otok

20.8.: Luka Basi

11.9.: Senidah, Relja Popović, COA

CELJE - atrij Celjskega sejma

4.9.: Gibonni, King Foo

10.9.: Senidah, Relja Popović, COA, 6VN6

KOPER - Ukmarjev trg

10.9.: Gibonni, King Foo


VSE ŽE KUPLJENE VSTOPNICE ZA NEIZVEDENE DOGODKE SO VELJAVNE ZA PREOSTALE RESTART TOUR DOGODKE

Vse kupce vstopnic, ki so jih kupili za koncerte, ki se ne bodo izvedli, vabimo, da vstopnice uporabijo za dokončno potrjene koncerte (brez doplačil, ne glede na izvajalca). Lahko pa jih tudi vrnejo na prodajnem mestu, kjer so jih kupili in povrnjena jim bo kupnina.

Organizator se opravičuje vsled potencialnih neprijetnosti zaradi sprememb, a žal živimo v časih, ko je organizacija tako velikanskega projekta resnično nehvaležna, oziroma tudi obsojena na spremembe, sploh glede na vse zahteve in spremembe s strani pristojnih državnih inštitucij, ki so se zgodile v zadnjem obdobju.

Celoten program lahko obiskovalci preverijo na www.xmusic.si in na eventim.si

Restart Tour ostaja. Z obiskom koncertov boste podprli glasbeno in kulturno dejavnost, ki nam v življenju daje številne radosti. Vabljeni!

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.