News

Crvena jabuka & Lidija Bačić v Ljubljani - Prestavljeno

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

on 04 Aug
Spoštovani kupci!


Obveščamo vas o spremembi termina koncerta Crvena jabuka & Lidija Bačić v Ljubljani

Nov datum: 21. 8. 2021 Koncert Restart tour Crvena jabuka & Lidija Bačić v Ljubljani, ki je bil napovedan za 06.8., smo dodelili nov termin - 21.8.2021.


Ker želimo zagotoviti varno in sproščeno druženje, ter hkrati upoštevati vse trenutne smernice, je bila to edina možnost, da se lahko tako mi, kot organizator, kot vi - obiskovalci, ustrezno prilagodimo. Vse kupce vstopnic ob tem prosimo za razumevanje. Vse že kupljene vstopnice veljajo za nov termin dogodka. V kolikor se dogodka ne morete udeležiti ob novem terminu, lahko na prodajnem mestu, kjer ste vstopnico kupili, prejmete povračilo kupnine. Prav tako želimo na vhodu ob vsakem koncertu zagotoviti BREZPLAČNO TESTIRANJE (ali cepljenje).

Vstopnice lahko vrnete na prodajnem mestu kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.

Organizator in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!


VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.