News

Koncert DORIS DRAGOVIĆ, načrtovan za 24. 10. 2020 v Varaždinu je PRESTAVLJEN.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

on 08 Oct

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

Posredujemo vam informacijo iz sosednje Hrvaške.

Obveščamo vas, da je koncert DORIS DRAGOVIĆ, načrtovan za 24. 10. 2020 v Varaždinu PRESTAVLJEN. Novi datum koncerta še ni znan in bo objavljen naknadno. Že kupljenih vstopnic ni potrebno zamenjati in bodo veljale za nov termin.

Organizator in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!

V kolikor vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice do 12. 10. 2020 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.