News

2 CELLOS - POMEMBNO OBVESTILO

15. 9. - Snežni stadion pod Pohorjem, Maribor

on 11 Sep

Koda Events in VignaPr


predstavljata:


OBJAVLJAMO PRVE POMEMBNE INFORMACIJE ZA VSE, KI SE BODO UDELEŽILI VELIKEGA SPEKTAKLA 2CELLOS NA SNEŽNEM STADIONU V MARIBORU. PROSIMO VAS, DA O TEMU OBVESTITE VAŠE CENJENO OBČINSTVO! PROMETNI REŽIM, BREZPLAČNI AVTOBUSNI PREVOZI IN DRUGA NAVODILA.


2CELLOS SE PO ŠTIRIH LETIH VRAČATA V ŠTAJERSKO PRESTOLNICO. PRED NAMI JE NAJVEČJI KONCERT NA SNEŽNEM STADIONU


V MARIBORU, KJER BOSTA 2CELLOS NASTOPILA PRED VEČ KOT 13.000 OBISKOVALCEV!


2CELLOS


15. september 2018 ob 20.00, SNEŽNI STADION, MARIBOR


POMEMBNE INFORMACIJE ZA VSE, KI SE BODO UDELEŽILI VELIKEGA SPEKTAKLA 2CELLOS NA SNEŽNEM STADIONU


V MARIBORU: PROMETNI REŽIM, BREZPLAČNI AVTOBUSNI PREVOZI IN DRUGA NAVODILA.


 


Že čez nekaj dni, v soboto, 15. septembra bo na Snežnem stadionu v Mariboru vrhunski spektakel slovite zasedbe 2CELLOS na posebej pripravljenem prizorišču tega naravnega amfiteatra pod Pohorjem, na lokaciji, kjer poteka tudi Zlata lisica in kjer bodo samo za ta koncert pripravili veliki parter s sedeži in veličastni oder! Tako se bo velika želja Mariborčana Luke Šulića iz dvojca 2CELLOS končno uresničila – s Stjepanom Hauserjem bo svojemu rodnemu mestu priredil pravi koncertni praznik!


Glede na rekordni obisk, ki se pričakuje v soboto, saj bo na Snežnem stadionu več kot 13.000 ljudi, vas obveščamo o pomembnih podatkih glede prometnega režima, parkirišč, brezplačnih avtobusnih prevozih in drugem. Naj že zdaj toplo priporočimo vsem obiskovalcev, da pridejo na prizorišče že okoli 18h, saj se pričakuje velika gneča tako v prometu, kot tudi na vhodih na prizorišče. Naj omenimo, da priporočamo obiskovalcem, da se primerno oblečejo za koncert, saj so zvečer napovedane malo nižje temperature, še posebej pa bi obiskovalkam na stojiščih priporočili, da obujejo primerno obutev za travnato površino. Ob 17.00 bodo odprli blagajne na prizorišču, ob 18.00 pa sledi odprtje prizorišča. Od 18.30 pa do koncerta vas bosta zabavala didžeja in dve predskupini, na voljo pa bo tudi hrana in pijača. Ob točno 21.00 bosta na oder stopila 2CELLOS. Več informacij na temo parkirišč in brezplačnih avtobusnih prevozih pa si lahko preberete spodaj.PARKIRIŠČA in BREZPLAČNI AVTOBUSNI PREVOZI


Na razpolago bodo parkirišča pod Pohorjem, seveda v naravno omejeni količini, kjer bo veljal enak prometni režim kot za Zlato lisico. Poleg tega bodo na razpolago parkirišča trgovskih centrov Bauhaus, Leclerc in Rutar na Tržaški cesti, od koder bo vzpostavljena brezplačna avtobusna povezava. Prav tako bodo brezplačni avtobusi vozili od vojašnice generala Maistra, na razpolago pa bo tudi brezplačni avtobusni prevoz na liniji številka 6 iz centra Maribora!

Brezplačni avtobusni prevozi z linijo št. 6: Vzpenjača – Maribor Center do začetka koncerta v razmaku 10 do15 minut brez voznega reda, po koncertu pa nazaj od 23.00 do 01.00 v razmaku 10 do 15 minut.

Brezplačni avtobusni prevozi s parkirišča Vojašnice generala Maistra med 18.00 in 21.00 uro v razmaku 10 do15 minut, s koncertnega prizorišča pa nepretrgoma med 23.00 in 1.00.

Brezplačni avtobusni prevozi s parkirišča Bauhaus na Tržaški cesti med 18.00 in 21.00 uro v razmaku 10 do 15 minut, s koncertnega prizorišča pa nepretrgoma med 23.00 in 1.00.