News

ED SHEERAN - POMEMBNE INFORMACIJE

7. in 8. avgust 2018

on 06 Aug

Ed Sheeran - vse, kar morate vedeti o dogodkih na Dunaju (vključno z repersonalizacijo vstopnic)


Še nekaj dni nas loči do velikih koncertov Eda Sheerana na stadionu Ernst-Happel 7. in 8. avgusta 2018 na Dunaju. Za vse udeležence smo pripravili najpomembnejše informacije.


Dragi oboževalci Eda Sheerana,


tukaj boste našli vse informacije o repersonalizaciji vstopnic za prihajajoča dunajska koncerta.


Ponovno poudarjamo repersonalizacija vstopnic ni nujna, če se priimek, natisnjen na vstopnicah ujema s priimkom vsaj enega izmed udeležencev na koncertu, ki bodo vstopali na dogodek z vstopnicami iz istega naročila.


Če se kupec, čigar ime je navedeno na vstopnicah dogodka ne bo udeležil, se lahko vstopnice preimenujejo na novega imetnika vstopnic, za plačilo 5 EUR na vstopnico. Zamenjati je mogoče izključno imena na vseh vstopnicah iz enega naročila.


Tisti, ki še niste uredili repersonalizacije, vendar bi bila v vašem primeru potrebna, lahko sedaj to uredite le še na dan dogodka, torej 7. ali 8. avgusta 2018 na blagajnah stadiona: 1-4 ali 13-16  od 12. ure naprej. Lokacije blagajn so prikazane na fotografiji v nadaljevanju.


Novi udeleženec mora za spremembo imena na vstopnicah predložiti naslednje dokumente:


• izvirno potrditev nakupa, ki jo je prvotni kupec napisan na vstopnici, prejel ob naročilu


• kopijo osebne izkaznice prvotnega kupca, kjer morata biti jasno razvidna ime in priimek osebe, ki je vstopnice kupila ter slika


• originalno osebno izkaznico (ali potni list) novega udeleženca na koncertu


Sprememba imena in vstop na stadion bosta dovoljena le ob predložitvi vseh potrebnih dokumentov in prvotnih originalnih vstopnic – slike, scani ali fotokopije vstopnic niso zadostne.


Ceno za ureditev spremembe, 5 EUR na vstopnico (za vsako vstopnico iz naročila), bo na blagajni dogodka mogoče plačati izključno v gotovini.Zemljevid blagajn (Kassen) na stadionu:


Blagajne 1-4 in 13-16 so odprte od 12.00 ure naprej – tukaj se oglasite za spremembo imen


Blagajne 9-10 in 11-12 so odprte od 14.00 ure – tukaj se oglasite v primeru kakršnih koli vprašanj ali nejasnosti


ČASOVNICA:


Ob 16.00 uri – odprtje vhodov na stadion


Ob 18.00 uri – Predskupini -> Jamie Lawson & Anne Marie


Nato Ed Sheeran


PRIHOD


Varnostni pregledi bodo pri vhodu povzročili čakalne vrste. Prosimo, da prispete pravočasno!


Zaradi omejenega števila razpoložljivih parkirnih mest na parkirišče okoli stadiona Ernst Happel vam svetujemo uporabo javnega prevoza!


Prihod z javnim prevozom:


Linija podzemne železnice U2 pelje neposredno do stadiona, do postaje "Stadion". Druga možnost je, da na stadion pridete s postaje "Schlachthausgasse" z linijo U3.


Naslov prizorišča: Wiener Praterstadion - Ernst Happel Stadion, Meiereistraße 7, 1020 Dunaj


 


Ed Sheeran in njegova ekipa sporočata, da nasprotujeta prodaji in predprodaji vstopnic na nepooblaščenih prodajnih mestih z namenom dviga cene in ustvarjanja dobička. Na vseh koncertih velja, da vstopnice, ki niso kupljene preko uradnega prodajnega kanala, ne bodo veljavne. Pri vstopu na koncert vas naprošajo, da predložite potrdilo o nakupu, kartico, s katero je bil nakup opravljen in veljaven osebni dokument. V nasprotnem primeru vstop na koncert ne bo mogoč.