TIN VODOPIVEC - Rock'n'Roll - Tickets

There are no performances available at the moment.

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for TIN VODOPIVEC - Rock'n'Roll. Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description

Tin Vodopivec v novem šovu stand-up komedije Rock'n'Roll - kmalu pri vašem lokalnem dilerju komedije.

Potem ko je uresničil svojo dolgoletno željo in izpeljal projekt 777, kjer je v 7 dneh nastopil v 7 jezikih v 7 državah, se Tin Vodopivec vrača s svojim četrtim solo šovom stand-up komedije Rock'n'Roll.  

Več o šovu in Tinu 
Od leta 2006, ko je Tin Vodopivec s prvim nastopom vstopil v pri nas še neraziskani svet stand-up komedije, je doma in v tujini zbral že več kot 1500 nastopov, v 7 jezikih, v 19 različnih državah, zato mu mediji zasluženo pripisujejo titulo slovenski "ambasador komedije." Na tekmovanju ”The Funniest Person in the World” se je leta 2016 uvrstil med 20 finalistov iz celega sveta, medtem ko smo ga nazadnje lahko gledali v predstavi Staro za novo z Borisom Kobalom, s katero sta prepotovala Slovenijo po dolgem in počez. 

Nova predstava bo njegova najbolj iskrena, najbolj neposredna do sedaj - čaka nas torej sveži miks bizarnih doživetij, Tinovih opazk in novih avantur.

"Ob tako razgibanem nastopu, ti ne more biti dolgčas!"

Legendarni britanski kritik Steve Bennett o Tinovem nastopu - Chortle, 2018

Posebni gostje šova: Jan Kreuzer, Aleš Novak in Rok Škrlep. 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Zavod Akcija

Gogalova ulica 4

4000 Kranj