Muzikal NAŠA BILA ŠTORIJA

Muzikal NAŠA BILA ŠTORIJA  - Tickets

There are no performances available at the moment.

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for Muzikal NAŠA BILA ŠTORIJA. Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description

Po hrvaški premieri v Splitu in Zagrebu, prihaja muzikal jeseni tudi v Slovenijo. Slovensko premiero bo muzikal doživel 27. oktobra v Dvorani Tivoli v Ljubljani, kjer bodo nastopile vse zvezde Naše bile štorije.
Severina, Goran Karan, Giuliano, Danijela Martinović, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, Mirella Meić in Zorica Bučić so impresivna igralska in pevska zasedba, ki bo brez dvoma na avtentičen način pričarala znani splitski značaj, miselnost in humor ter občinstvo skozi zgodbo o prepovedani ljubezni popeljala nazaj v Split 70-tih let prejšnjega stoletja, kjer se odvija ljubezenska zgodba Naše bile štori
je. Pod muzikal, v katerem sodeluje več kot 20 vrhunskih hrvaških glasbenikov, sta se podpisala Nenad Ninčević in Goran Karan, vlogo glasbenega producenta in aranžerja pa je v svoje roke prevzel Nenad Šiškov.

Po hrvaški premieri v Splitu in Zagrebu, prihaja muzikal jeseni tudi v Slovenijo. Slovensko premiero bo muzikal doživel 27. oktobra v Dvorani Tivoli v Ljubljani, kjer bodo nastopile vse zvezde Naše bile štorije. 
V osnovi gre za scensko-glasbeni projekt, v dveh aktih, ki skozi dramsko delo in romantično zgodbo pripoveduje o ljubezni mladega para, celotno dogajanje pa je umeščeno v začetek sedemdesetih let prejšnjega stoletja. 
Naša bila štorija je zasnovana na scenariju večkrat nagrajenih avtorjev, Gorana Karana in Nenada Ninčevića, ki pa jo je v obliki koncerta in muzikla oživela režiserka Nina Kleflin. Za prodkucijo projekta je bila zadolžena diskografska hiša Scardona, ki je hkrati izdala tudi album z vsemi 17 skladbami, ki so jih odpele največje zvezde hrvaške glasbene scene. Album je požel izreden uspeh, saj je dolgo časa kraljeval na samem vrhu lestvice najbolj prodajanih albumov na Hrvaškem.
Z ‘Našo bilo štorijo’ se vračamo v Split 70-tih let, in spremljamo, kako se mladi par, nedolžno in otročje zaljublja ter prvič odkriva čare ljubezni, kot tudi kako zelo boli zlomljeno srce.
Duje (Goran Karan) je mladi up Hajduka, pred katerim je tekma njegovega življenja – tako tista na nogometni zelenici, kot tudi življenjska. Duje ljubi lepo Ane (Severina), hči direktorja Vinka (Stefan Kokoškov), ki zaradi spora med dvema družinama ne želi niti slišati za Duja. Ana in Duje tako morata za svojo ljubezen pretrpeti vzpone in padce, grde poglede in žaljivke, vendar kljub vsemu ne obupata in se za svojo ljubezen borita do konca, kot to pravi tudi moto muzikla: Sve ča ljubav složi, nije grij...