HK SŽ Olimpija Ljubljana - Tickets

Hokejsko drsalno društvo Ljubljana Olimpija

There are no performances available at the moment.

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for HK SŽ Olimpija Ljubljana. Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description

HOKEJSKI KLUB OLIMPIJA  je bil ustanovljen 21.6.2004 kot Športno društvo hokejske selekcije Olimpija, v letu 2009 pa se je, zaradi prepoznavnosti in smiselne skrajšave imena, preimenoval v Hokejski klub Olimpija.

HK Olimpija je od svoje ustanovitve član Hokejske zveze Slovenije.

Od ustanovitve smo v klubu vzgajali mlade športnike  – hokejiste. Strokovno vodstvo Hokejskega kluba Olimpija se zaveda pomembnosti dela z mladimi in je pripravljeno na nove izzive.

Ukvarjamo se z vzgojo in izobraževanjem mladih hokejistov ter promocijo hokeja na ledu na območju Ljubljane in širše okolice. Organiziramo in vodimo dejavnosti vseh selekcij: od začetnikov v hokejski šoli do tekmovalcev članske ekipe. Tekmujemo v državnem prvenstvu pod okriljem HZS in na domačih ter mednarodnih turnirjih v vseh kategorijah. Smo eden od treh slovenskih klubov, ki ima pod svojim okriljem tudi ekipo članic.

Za uresničevanje svojih ciljev in skupnih interesov HK Olimpija  sodeluje z drugimi domačimi in tujimi hokejskimi klubi ter sorodnimi društvi.

Vsako leto v začetku decembra organiziramo velik MEDNARODNI TURNIR ZMAJČEK  za malčke, ki se  ga udeleži več kot tristo otrok in staršev iz tujine. Za organizacijo Zmajčkovega turnirja smo prejeli mnoge pohvale uglednih gostov iz tujine. Turnir je postal tradicionalno decembrsko srečanje mladih hokejistov, želimo pa si,  da bi postal najbolj prepoznaven turnir za to starostno kategorijo v Evropi.