Elvis Jackson - Tickets

There are no performances available at the moment.

Get notified when we have tickets available

Receive news about artist as soon as we do, directly to your e-mail.

By subscribing you agree with Terms of use and our Privacy policy

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for Elvis Jackson. Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description

Svojo začetno glasbeno pot so v letih intenzivnega koncertiranja razvili v smer energičnega in večplastnega rocka, ki še vedno črpa vplive iz različnih, že omenjenih glasbenih smeri. Z njimi se lahko ponovno na svojevrsten način srečamo na novem, četrtem izdelku z imenom Against The Gravity.
Material za novo izdajo štirinajstih pesmi je bil preko poletja posnet v sodelovanju s producentom Billom Gouldom (basistom skupine Faith No More), ki se je skupini pridružil v najboljšem slovenskem studiu RSL. Za miksanje albuma je bil izbran Radio Star Studio v ZDA, albumu je prepoznaven pečat vtisnil priznan studijski tehnik Rich Veltrop (Tom Petty, Rage Against the Machine, Slayer, System of a Down, Red Hot Chili Peppers, Ozzy with South Park, Spinal Tap, David Coverdale, 311, Buddy Guy, L.A. Guns in Toto.), master pa je delo prekaljenega Johna Cunibertija (Aerosmith, Davea Matthews, The Grateful Dead, Tracy Chapman, Dead Kennedys, Joe Satirani). Skupina se na omenjenem albumu predstavlja kot dozorela in tehnično izjemno dovršena. Pesmi so večplastne, energične in dinamično igrive, po drugi strani tudi sofisticirano melodične.Teksti so bodisi socialno in družbeno kritični bodisi refleksije in občutki iz življenja okrog nas.

Dodana vrednost in unikum skupine se odražata na koncertnih odrih, kjer Elvis Jackson slovijo kot izjemno zabavni in energični akterji s samosvojim performansom, ''za katerega živijo''.

Elvis Jackson so mnogi kritiki označili kot skupino, ki vas bo s svojo neposrednostjo, energijo, tehnično dovršenostjo in simpatičnostjo prevzela v trenutku. V domačem in širšem okolju izstopajo iz klasičnih in povprečnih okvirov, nastopajo na največjih prireditvah, za svoje delovanje pa so bili v Sloveniji že večkrat nagrajeni.
 
Elvis Jackson so profesionalno organizirana skupina. Booking in management vodi Sandi Maver (agencija Kurz Rock Vibe). Za zvočno, tehnično in scensko dovršeno izvedbo koncertov pa skrbita Emir Beširevič in Nenad Mušnjak - Nancy, ki že vrsto let predstavljata nepogrešljivi del ekipe. S skupnimi močmi še tako kompleksen nastop preobrazijo v zajeten zalogaj zabave.

Vir: www.elvisjackson.com