DOMEN VALIČ - ZAPORNIK ŠT. 3.2.3  - Tickets

There are no performances available at the moment.

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for DOMEN VALIČ - ZAPORNIK ŠT. 3.2.3 . Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description

V koprodukciji z Valič Teatrom je nastala monokomedija 'Zapornik št. 3.2.3.', v kateri igra Domen Valič, režijo in tekst je prispeval Matej Mijatović, dramaturgijo Nina Šorak. 

Kratka vsebina:

Monokomedija Zapornik št. 3.2.3., predstavi Alojzija Šušteršiča (igra Domen Valič), neprilagojenega posameznika, ki za družbo ne mara dosti in ta za njega še manj, kako si življenje zrežira po svoji volji.

Pripoved duhovito pelje čez otroštvo, najstniška leta in rano mladost v kateri je deško dvorišče zamenjal s socialnimi uradi, diskoteke in teenajgersko rajanje pa z zaporom.

 

Domen Valič je stalni član igralskega ansambla MGL, sodeluje tudi z Mini teatrom in Lutkovnim gledališčem. Za vlogo v igri 'Boksarsko srce' je prejel nagrado za najboljšo moško vlogo 'Zlata paličica'. Uveljavil se je tudi na tv ekranih, kot voditelj oddaj in igralec v filmih in tv nanizankah.

Matej Mijatović je glasbenik in vodja skupine Radio Mondo, ki so ga v zadnjem letu sprejeli na tri največje glasbene festivale v Sloveniji (Festival Slovenskega šansona, Melodije Morja in Sonca, festival Slovenske popevke) piše in ustvarja tudi za druge glasbene izvajalce.

 

 

 

 

Odgovorni organiaztor prireditve:

Zavod "Zimske urice"

Celovška cesta 499B

1210 Ljubljana - Šentvid