DANCE AMORE - ZAPLEŠI LJUBEZEN! - Tickets

based on 5 Fan Reports.

There are no performances available at the moment.

available Fan Reports

 1. Dance amore

  by Andreja Ajd Rode at on 08.09.2017

  Profesionalen nastop, dobro pripravljeni plesalci, zelo zanimiva in všečna govorna spremljava Domna Valiča. Čestitke za fenomenalen tango, pasodoble ter rumbo. Melinda je blestela z neverjetno plesno drźo in profesionalnostjo. Čestitke celotni ekipi!
 2. čudovito

  by Urša at Ljubljana on 09.09.2017

  Enkratna predstava, vrhunski nastopi, prelepa zgodba.... Plesna predstava, ki nikogar ne pusti ravnodušnega....
 3. BRILJANTNO

  by Zdenka Prosen at Cankarjeva dom on 08.09.2017

  Celotna predstava je bila nabita s pozitivno energijo odličnih plesalcev. Vsi po vrsti so uživali v predstavi in seveda mi z njimi. Čudoviti plesni nastopi, predvsem dih jemajoči tango, ki je bil nepozaben in briljanten. Vsi skupaj so večer naredili naravnost čaroben in lahko bi jih gledali do jutra, pa še ne bi imeli dovolj....... Čestitke za noro lep večer in še veliko plesnih kilometrov.....Imenitno bi bilo videti tudi Katarino Venturini, ki bi prav gotovo zablestela na odru.... mogoče kdaj prihodnjič?
 4. DANCE AMORE na Kongresnem trgu

  by stane at Kongresni trg on 17.07.2018

  Gledalci na Kongresnem trgu smo bili opeharjeni!! Že od 2. vrste dalje, smo videli plesalce le od pasu navzgor (za kaj več se je bilo potrebno stegovati kot žirafa in poslušati negodovanje zadaj), karte smop lačali po 34€, torej po višji ceni . Nastopajoči so sicer bili odlični a kaj, ko plesalce ne vidiš pod noge, kar je pri plesu bistveno. Še enkrat; velika graja organizatorju in čestitke nastopajočim!!!! Stane
 5. DANCE AMORE na Kongresnem trgu

  by stane at Kongresni trg on 17.07.2018

  Predstava je bila menda čudovita in kapo dol izvajalcem, vendar smo gledalci tega zelo malo videli. Že od 2.vrste pa nazaj smo videli plesalce le od pasu navzgor, noge pa nič in šlo je za ples!!! Plačali smo najdražje karte, da smo lahko poslušali le glasbo. Organizator je seveda mastno zaslužil, več kot pa bi v Križankah in to je bistvo!

Artist description

Družba priznanih slovenskih plesalcev latinskoameriških in standardnih plesov se je zbrala pred več kot desetletjem, pod vodstvom Jurija Batagelja, in ustvarila enkraten plesni, umetniški format. Ustvarjalci so združili moči ter postavili paleto latinskoameriških in standardnih plesov na gledališke odre v obliki navdihujoče plesne predstave »The 50's Show«, katere nepozabna in čudežna zgodba do tedaj še ni bila povedana.